Tivadar napja van. | 2024.04.20

A Mikrofonpróba nyertese nagy örömmel várja a műsorvezetést

2017-11-01 11:25:48

Fellegi Lénárd, a Bartók Rádió Mikrofonpróba című tehetségkutató műsorának győztese nagy örömmel várja a műsorvezetést.

    Fellegi Lénárd az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti műsorában felidézte, az utolsó pillanatig várt a jelentkezéssel, és nem versenyként tekintett a megmérettetésre. Hozzátette: végig azt érezte, hogy kollégaként kezelik, és mindenki próbálta átadni tudását.
    Bősze Ádám, a Bartók Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője elmondta, bőven száz felett volt a jelentkezők száma, és közülük kellett kiválasztani azt a tíz embert, akik tovább mehettek a későbbi közép-, illetve döntőbe.
    Mint mondta, a Mikrofonpróba nem csak a tehetségek felkutatásáról szólt, hanem egy új műsortípus is született, valamint arra is kiváló volt, hogy reflektorfénybe kerüljön a Bartók Rádió.
    A közönség szavazatai alapján Fellegi Lénárd lett a Bartók Rádió Mikrofonpróba című műsorvezetői tehetségkutatójának győztese. 
    A hétfői döntőbe bejutott két versenyző, Fekete Dániel és Fellegi Lénárd már reggel hat órától közösen vezette a Muzsikáló reggel és a Muzsikáló délelőtt című műsorfolyamot, profi műsorvezető segítsége nélkül. A két döntősre különböző feladatok vártak: élő telefoninterjúkat készítettek, játékokat vezettek, kulturális híreket olvastak, valamint műsorokat kellett fel- és lekonferálniuk.