Rudolf napja van. | 2024.04.17

Fidesz: a Soros-hálózat készül törvénytelen akciókra

2017-09-04 13:26:48

A Soros-hálózat az, amely saját bevallása szerint törvénytelen akciókra készül - kommentálta a Fidesz azt, hogy a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn arra szólította fel a kormányt és a Fideszt, hogy "ne szervezzen utcai zavargásokat".

    A Fidesz közleményében azt írta, őszi zavargásokat, törvénytelen és akár erőszakos akciókat a Soros-hálózat tagjai emlegetnek. 
    "A Soros-hálózat tagjai - Gulyás Mártonnal az élen - nyíltan üzengetik, hogy törvénytelen, akár az erőszakosság határát súroló akciókra készülnek ősszel. A felkészüléshez táborokat is szerveznek, és arról beszélnek, hogy nekik joguk van a törvények megsértésére" - írta a kormánypárt. 
    Hozzátették: "a Soros-hálózat minden eszközt be fog vetni, hogy a nemzeti, bevándorlásellenes kormány helyett olyan kormány legyen Magyarország élén, amely végrehajtja a Soros-tervet, lebontja a kerítést és végrehajtja a kvótát".
    "Az pedig egészen elképesztő, hogy az emberek szemét kilövető Gyurcsány Ferenc a Fideszt vádolja a szégyenteljes 2006 őszén történt utcai erőszakért" - tették hozzá.