Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: tájékoztatni kell a nyugdíjasokat Vona Gábor szavairól

2017-08-22 10:20:37

A Fidesz azért indít tájékoztató kampányt a nyugdíjasok informálására Vona Gábor, a Jobbik elnökének szavairól, mert egy politikus nem engedheti meg magának, hogy kiszemeljen egy csoportot, és azokat megsértse - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

    Hozzátette, ha egy politikus mégis megsért egy csoportot, akkor bocsánatot kell kérnie. Egy hónapja várjuk azt, hogy ezt Vona Gábor megtegye. Nem volt rá hajlandó, sőt rátett még néhány lapáttal - jegyezte meg Hidvéghi Balázs.
    Közölte, a telefonos és e-mailes tájékoztató akció várhatóan a következő egy hétben, tíz napban zajlik majd.
    Az Országgyűlés ellenzéki kezdeményezésre összehívott hétfői rendkívüli üléséről szólva - amely a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt - Hidvéghi Balázs azt mondta: úgy tűnik, hogy az ellenzék jelentős része gyakorlatilag úgy táncol, ahogy "Soros fütyül". "Ha az ő speciális érdekei úgy kívánják, hogy azért ki kell állni, akkor ők készek akár a magyar Országgyűlést is összehívatni" - fogalmazott, megerősítve: a Fidesz ilyen akciókban nem vesz részt.