Andrea napja van. | 2024.04.18

Vértől síkosak az európai városok utcái

2017-08-20 07:59:00

Csütörtökön este autóval gyilkoltak nyaraló és sétáló embereket Barcelonában. Tizennégyen meghaltak, több tucatnyian megsérültek. Néhány órával később, százhúsz kilométerrel arrébb, Cambrils tengerparti üdülőhelyen belehajtottak a tömegbe és elütöttek hét embert. Pénteken a finnországi Turkuban nyolc embert megkéseltek, kettő belehalt a sérüléseikbe. Egyre brutálisabban mészárolnak a sivárlelkületű, szavakban ki nem fejezhető buta, primitív emberek, akik bármikor lelőhetik, elüthetik, felrobbanthatják, vagy „allahu akbar”-t üvöltve megkéselhetik a gyanútlan járókelőt.

„Náray Tamás divattervező a barcelonai merénylet időpontjában a katalán város egyik boltjában vásárolt, amikor fültanúja volt egy nem mindennapi párbeszédnek. Náray Tamás elmondása szerint ketten álltak előtte a pénztárnál, egy miniszoknyás, fiatal édesanya és egy fejkendőt (hijabot) viselő muszlim nő. Utóbbi nem szokatlan látvány Spanyolországban, ám arra, ami ezután következett, senki nem gondolt volna. A miniszoknyás nő három év körüli gyermeke  megkérdezte az édesanyját,hogy az előttük álló néni miért van tetőtől talpig felöltözve a melegben. Nincs ebben a kérdésben semmi rossz. Az anyuka sincs zavarban, valamit a szokásokról magyaráz, indulatmentesen, tök korrektül.

Mire a nő hátrafordul és a következőt mondja a kislánynak: Pár éven belül anyukád is fel lesz öltözve.”

Európa megszállása folyik. Pár évvel ezelőtt az Iszlám Állam bejelentette, hogy elfoglalják Európát. Itt vannak a „hadaik”! A vén kontinens nagyvárosait uralják. Még nem a sariával, hanem a félelemmel. Bárkit, bármikor elüthetnek az utcán, megkéselhetik amint éppen kedvenc ételét fogyasztja, vagy éppen lelőhetik kedvelt zenekarának hallgatása közben, vagy felrobbanthatják vonaton, buszon, repülőn, metrón. 

„Azon elgondolkozott már valaki, hogy amikor erőteljesebbé vált a migráció Európa felé, Szaúd-Arábia miért mecsetek építését akarta finanszírozni a menekültek ellátása helyett?”

A jóléttől elhülyült nyugat-európai liberálisok az irgalmas szamiritánust játszák egy spekuláns kottájából, kockára téve a közös jövőnket. Azt senki nem tagadhatja, hogy az európai iszlám közösségek oltalmazzák a szélsőségeseket. Itt bújnak el, innen készülnek gyáva gyilkosságaik elkövetésére.

Ugyebár nehéz elhinni, hogy a családban nem veszik észre, hogy 17 éves csemetéjükkel valami történt! Hihetetlen, hogy egy tinédzser tömeggyilkosságra készül, s a környzete nem sejt semmit!

Náray barcelónai esete bizonyítja, hogy a nyugati kultúrát a muszlimok meg akarják semmisíteni, akik nem integrálódni, hanem vallásukat fanatikus módon rá akarják kényszeríteni a többségi társadalomra. Itt az ideje, hogy megforduljon a migráció iránya, s egyben a párhuzamos társadalmakat alkotó, zárt, a sariát alkalmazó no-go zónák felszámolása is megkezdődjön. Elég volt az áldozatokból. 

(Címlapfotón a barcelónia gyilkosok. Fotó El Pais)