Auguszta napja van. | 2024.03.29

Szanyi Tibort már nem a fehér egerek üldözik?

2017-07-09 13:34:00

Szanyi Tibornak mindenről Orbán Viktor jut az eszébe. A közismerten sok alkoholt fogyasztó MSZP európai parlamenti képviselőjét, delirium tremens állapotában nem fehér egerek, hanem orbánviktorok hada üldözheti, mert ilyenkor a rémképeitől zaklatottan klaviatúrát ragadva, meghökkentő módon nyilvánul meg. Korábban egy facebookos bejegyzésében a magyar nőket „lófejű kurváknak”, július nyolcadikán szanyitibor.hu oldalán Orbán Viktort fasiszta disznónak nevezte.

Szanyi kapitány zűrzavaros fejében jól megfér a kapitalizmus blamálása és dicsérete. Skizofrén módon egyszerre vádolja Orbánt antiszemitizmussal, de ugyanakkor zsidózik is egy jó nagyot. Az embereket spekulatív módon kifosztó Soros Györgyöt emberbarátnak nevezi és a menybe magasztalja. Véleménye szerint, a zsidó közösség és a többségi társadalom kölcsönös elfogadásáért sokat tevő Köves Slomo rabbi azért legalizálja az antiszemita fasiszta Orbán-rendszert, hogy a nemzet szemétdombján vigyorogva, közpénzből tömhesse a pénztárcáját.

A kommunistákra mindig is jellemző volt a szelektív emlékezet. A fél évszázados rémuralmukat a megszokott történelemhamisító módon feledtetni, de legalábbis szépíteni akarják. 1945 – 1990 között Magyarország félanalfabéta, tömeggyilkos vörös gazemberek diktatúrájában sínylődött, akik a megszálló szovjet hadsereg árnyékában gyilkolták a magyarokat. Az ÁVH-s bűnözők, a nyilasok Hűség Házában, és az általuk működtetett koncentrációs táborokban kínozták halálra a kommunista diktatúra politikai ellenfeleit. Tízereket akasztottak fel, százezreket internáltak! A „lendvaiildikók” a szavakat és gondolatokat ellenőrizték! A kommunisták többször kirabolták az országot. A II.világháború követően, tulajdonosaiktól elvették a gyárakat, üzemeket, boltokat, birtokokat, 1956-ban az elárult forradalom után a parasztok földjeit államosították, hogy 1989-ben a párttitkár elvtársak magánvagyonai legyenek. A londoni City elemzői szerint, ötvenezer milliárd forintot loptak el, amiből a mai államadósságot két és félszeresen lehetne kifizetni.

Miért volt szükség Szanyi bunkó hőzöngésére?

Kikeltek a kommunista záptojások! A „demokratikus” ellenzék majd minden meghatározó tagja családi kapcsolatban áll az ÁVH-t és a kommunista titkosrendőrséget működtető elvtársakkal. A demokratikus értékekért harcba induló "demokraták" harcmodort változtatva szövetkeztek korábbi ellenségükkel a nagytőkével, és világuralmi terveket dédelgető Soros György magyar segédcsapatait alkotják.

A „demokratikus ellenzék” azt tervezte, hogy a Budapest Pride botrányba fullad, de minden atrocitás nélkül békésen ért véget a felvonulás. Szombaton az európai balliberális lapok szerkesztői jó előre kihagyták az első oldalt, felkészülve a nagy leleplező szenzációra: Budapesten verik a melegeket! Putyin szelleme söpört végig Budapesten! Feléledt a fasizmus Magyarországon!

"A választók 2010-ben leváltották a "demokratikus ellenzéket", azóta nem lövik és verik a tüntizőket, pedig Soros álciviljei provokálják a rendőröket, hogy legalább egy pofon elcsattanjon."

Ha nincs balhé, a liberálisok előveszik a csodafegyvert, Szanyi Bunkó Tibort, aki néhány feles után képes Magyarországon a legsötétebb fasizmust vizionálni. Szanyi megnyilvánulásairól a Pofa be népszerű francia vígjáték börtön orvosának megjegyzése jut eszembe, amikor Quentin elmeállapotát ecsetelve kijelenti, hogy Quentin nem bolond, hanem hülye, és semmi keresnivalója a bolondok házában. Mivel Magyarországon sincs hülyék háza, így sok honfitársunk szabadon, akár európai parlamenti képviselőként fejtheti ki mámoros véleményét, ami esetünkben az őt odaküldő magyarok szégyene.

(címlapfotó: www.origo.hu)