Gedeon napja van. | 2024.03.28

Innovációs verseny fenntartható energiával foglalkozó vállalkozásoknak

2017-07-02 10:39:00

Harmadik alkalommal rendezi meg Európa egyik vezető fenntartható energiagazdálkodással foglalkozó vállalata, az InnoEnergy a start-up vállalkozások számára meghirdetett PowerUp! innovációs versenyt - tájékoztatta az InnoEnergy kommunikációs partnere az MTI-t.

    A program célja, hogy támogassa és lendületbe hozza Közép-Kelet-Európa, a Baltikum és a mediterrán térség fenntartható energiával foglalkozó start-up vállalkozásait. 
    A PowerUp! innovációs verseny a fenntartható energia szektor fejlesztésének előremozdítását szolgálja. A díjazottak nem csak pénzbeli jutalomban részesülnek, hanem részt vehetnek az InnoEnergy vállalkozásfejlesztő programjában is, amely hozzásegíti az ötletgazdákat ahhoz, hogy elképzeléseikből piacérett terméket kovácsolhassanak.
    A tavalyi megmérettetésen egy magyar start-up vállalat, a Greenergizer áramfogyasztást csökkentő fejlesztésével a harmadik helyezést nyerte el. A tavalyi siker után az idén is várják a szervezők a magyar fejlesztéseket Európa legnagyobb energiaipari innovációs versenyére.
    Jelentkezni szeptember 11-ig lehet a powerup.innoenergy.com oldalon.