Csongor napja van. | 2024.04.16

Kósa: az MSZP kilóra megvehető

2017-06-21 08:43:07

Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig "kilóra megvehető" - jelentette ki Kósa Lajos szerdán a TV2 Mokka című műsorában.

    Ezzel szemben a Fidesz meg szeretné változtatni azt a rendszert, hogy milliárdosok és spekulánsok pártokat vesznek maguknak Magyarországon - közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője.
    Azt mondta: nem tudja megjósolni, pénteken átmegy-e a törvény, amit egyszer már elutasított az Országgyűlés, ugyanis első alkalommal is az történt, hogy az MSZP a saját módosító csomagját szavazta le.
    Felidézte, hogy miközben az összes ellenzéki párt tomboló korrupcióról beszél, kiállnak egy olyan törvény ellen, amely éppen a pártok illegális támogatását kívánja megakadályozni. Vagyis kiállnak a nyílt korrupció mellett - tette hozzá.
    Példaként említette, hogy miközben az LMP 12 millió forintot fizetett 150 plakáthelyért, a Jobbik 3600 plakátot kapott 24 millió forintért. Vagyis Simicska Lajos a Jobbikor már "kilóra megvette" - mondta Kósa Lajos.