Andrea napja van. | 2024.04.18

Gyurcsány, Szanyi, Botka - május elsejei ingyen kabaré

2017-05-01 14:30:00

Megbolondultak a vörösök május elsején. Egymást túllicitálva harsányan nyilvánultak meg, beszédeikben felhasználva a kádári kommunizmus agitpropos kommunikációs paneljeit. 

Botka László a gazdagokkal akar fizettetni, miközben luxusterepjárón furikázik, egzotikus helyeken búvárkodik, ahol ezer százalék, hogy magyar prolival nem találkozik.

Botka László luxusterepjáróval furikázik, egzotikus helyeken búvárkodik. Jelszava: Fizessenek a gazdagok.

Szanyi kapitány facebook bejegyzésében „barna mocsokról” értekezik. Az alkoholt közismerten szerető posztkomcsi posztjának értelmezése egy sokat látott klinikai pszichiáternek is embert próbáló feladat lenne.

Szanyi elvtárs egy nehéz est átájult éjszakája után egy másik idődimenzióban ébredhetett, és posztját abban a szellemben írhatta meg, hogy nemsokára szemináriumot fog tartani a Martos Flóra Szocialista Brigád elvtársainak.

Egy nehéz est ájult éjszakája után! Szanyi elvtárs akcióban! Ez a balliberális "demokrata" képviseli a magyarokat az Európai Parlamentben.(Fotó:badog.blogstar.hu)

Tragikomédiába hajlott Gyurcsány Ferenc beszéde május elsején. A DK vezére nyugati módon akar élni, és nyugat irányába akar hajózni a nyugati szelekkel. Különös szavak ezek az egykori nomenklatúra tagjának szájából,

aki 1983-ban a kommunista politikai titkosrendőrséggel szétverte a demokráciáért küzdő Dialógus Békemozgalom pécsi csoportját,

benősült az a tömeggyilkos Apró Antal családjába, annak villájában lakik, és rokonságában megtalálható az egykori kommunista titkosszolgálat és politikai rendőrség tagjai. Akkoriban Gyurcsány éppen a szovjet megszálló fegyveresek árnyékában, Magyarországot elnyomó kommunista diktatúra demokratája volt.

   A milliárdos Gyurcsány Ferenc nyugati módon akar élni. Vörös segéllyel szerezte a gyárait és a milliárdjait.(Fotó:bádog.blogstar.hu)

Feri ébredj! Te mindig is nyugati módon éltél! Kiszolgáltad a diktatúrát, a megszálló szovjeteket és a nyugati tőkéseket. Becsületedre legyen mondva, mindig tudtad, hogy hová kell nyalni!

(cimlapfotó: youtube)