Auguszta napja van. | 2024.03.29

Elfogták a nyéstai emberölés gyanúsítottjait

2017-04-27 06:12:38

Elfogták a nyéstai emberölés gyanúsítottjait - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtök hajnalban.

    A rendőrség közlése szerint szerdán öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként és vettek bűnügyi őrizetbe a nyomozók, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
    A gyanúsítottak 2017. április 11-ét megelőzően egy 86 éves idős asszonyt nyéstai otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a sértett belehalt sérüléseibe. Ezt követően a támadók átkutatták az ingatlant, majd onnan készpénzt és egyéb tárgyakat tulajdonítottak el.
    A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Bükk Bevetési Alosztály munkatársaival együtt április 26-án fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, L. Miklós 25 éves, M. Karolina 27 éves, G. Etelka 21 éves, G. Zsolt 25 éves és R. Bertalan 38 éves abaújszolnoki lakosokat - olvasható a közleményben.
    A rendőrség valamennyi gyanúsított esetében előzetes letartóztatást indítványoz.