Auguszta napja van. | 2024.03.29

Velejéig korrupt és antidemokratikus az a hatalom, amely nem úgy táncol, ahogy Mr.Soros fütyűl

2017-04-16 11:08:06

Soros György alias Mr.George Soros csápjai kis túlzással behálózzák az egész világot. A tőzsdei spekulációval keresett dollármilliárdjainak egy részét álcivil mozgalmakba fekteti, hogy még több milliárd dollárt keressen, s behálózza a világ többi részét.

Az elmúlt napokban zajló, a magyarországi Soros-egyetemet a törvényesség útjára terelő úgynevezett lex CEU törvény ellen tiltakozó, a Soros finanszírozta álcivil mozgalmak vezényelte tüntetéseken az egyik megszólaló "ceus-hallgató" többek között azt mondta: Soros a demokráciáért, a szegénység ellen küzd.

Mr.Soros esetében a demokráciáért való törekvést nem lehet másképp értelmezni, mint élet-halál harcot a még több pénzért, a még nagyobb hatalomért, melynek érdekében fel kellene számolni a nemzetállamot, az adott nemzet identitását. Felejtsd el a nemzetiségedet, identitásodat, kultúrádat! Fogyassz eszetlenül! Ne gondolkodj! Feltétel nélkül fogadd el a neoliberális piac és a nemzetközi pénzügy mindenható farkastörvényeit!

Mr.Soros gazdasági és álcivil szervezeteivel, politikai kapcsolataival képes teljes országoknak gazdasági kárt okozni – emlékezzünk az angol fontot 1992-ben bedöntő, vagy a 2008-as mesterségesen generált pénzügyi válság kellős közepén a magyar OTP részvényeinek az elértéktelenítésére.

Mr.Soros álciviljeinek minden megmozdulása mögött, egy jól körülhatárolható hatalmi vagy pénzügyi érdek húzódik. Sokáig nem volt tiszta, hogy Mr.Sorosnak miért fontos az arab menekülthullám! Később derült ki, két legyet egy csapásra! Egyrészt Európát akarta meggyengíteni, másrészt sokat akart keresni a migráción. Többek között azt „javasolta”, az EU használja ki az "AAA" hitelminősítői besorolását, és vegyen fel hiteleket, amelyből ellátják a menekülteket.

Társadalmi támogatottság híján, Mr.Soros által finanszírozott média megpróbálja az álcivilek budapesti tobzódását országos méretűvé kiterjeszteni, tömegbázist teremteni. 

Mr.Sorosnak a legitim magyar kormánnyal van problémája, mert nem úgy táncol, ahogy Mr.Soros fütyül. Innentől fogva az Orbán-kormány rasszista, idegengyűlölő, de mindenekelőtt rendkívül korrupt!

Magyarországon Mr.Sorosnak beletört a bicskája a demokráciaexportba, mert akiket egy jövendőbeli hatalom letéteményeseként kiszemelt, azokat a magyar társadalom nem fogadja el. Bármennyire hülyének nézi a magyar polgárokat a budapesti belvárosi mivagyunkalegokosabb liberális elit, átlátnak a szitán. A magyar társadalomnak nincs szüksége ezekre a „soros bábokra”, mert ha kikelnek nem a nemzeti érdekeket, hanem Mr.Sorosnak „még több pénzt és még több hatalmat" elvét helyezik előre.

Az alábbi kérdésekre keressük a választ.

  • A szegénység ellen küzdő, tőzsdei spekulációval dollármilliárdokat kereső Mr.Georg Soros cégei, miért teszik szegénnyé az embereket?

  • A "sorosi-demokrácia" lényege: ha egy legitim választáson felhatalmazást kapott kormány ténykedése nem tetszik Mr.Georg Soros milliárdos spekulánsnak, akkor azt a kormányt erőszakkal el lehet távolítani a hatalomból?

  • A tőzsdecápa spekuláns Soros, miért hozott létre a kommunizmus rémuralma alól felszabaduló közép- és kelet-európai országokban civilmozgalmakat, alapítványokat a létrejövő demokratikus hatalmak befolyásolására?

  • A spekuláns Mr.Georg Soros világméretű gazdasági károkozását kiválthatja-e egy maroknyi kiválasztott elit oktatása. A CEU esetében a soros-tanok szellemi műhelyéről beszélhetünk?

(címlapfotó: Illusztráció: Orientalista)