Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: Magyarországot Gyurcsány és az ellenzéki pártok támadták meg

2016-12-21 14:21:06

 

Magyarországot és a magyar embereket Gyurcsány Ferenc DK-elnök és az ellenzéki pártok támadták meg, amikor Brüsszel és a bevándorlók betelepítése mellé álltak, és nem szavazták meg az alkotmánymódosítást - reagált a Fidesz szerdán Gyurcsány Ferenc kijelentéseire.

 

    A DK elnöke évértékelő sajtótájékoztatóján azt mondta, 2016 Magyarországnak a reménytelenség éve volt, a Fidesznek pedig "az elvesztett népszavazás" és az elbukott alkotmánymódosítás adott "dupla pofont". Gyurcsány Ferenc a következő hónapokra azt valószínűsítette, hogy a kormánypárt "felfokozott kampányba és háborúba" kezd, aminek részeként "nekimegy a maradék civil szervezeteknek" és a még meglévő részben független sajtónak.
    A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc az idegen hatalmak érdekeit képviseli, amikor azokért a civil szervezetekért és sajtóorgánumokért emeli fel a szavát, amelyek azokat a globalista liberális erőket szolgálják, amelyek Európát bevándorlókkal akarják betelepíteni, a nemzetek Európája helyett európai egyesült államokat akarnak és a nemzetükért kiálló vezetők helyett "bólogató Jánosokat".