Andrea napja van. | 2024.04.18

Egy demokratikus reggelre ébredtünk a HIT Gyülekezet demokratikus ATV-jével

2016-12-20 07:12:56

A demokrácia hangja szólalt meg ma a reggel, a független ATV-ben. Médiuma a pártatlan Rónai Egon demokratikus műsorvezető, és az MSZMP utódpártjából kinőtt Demokratikus Koalíció szóvivője, a demokratikus Gréczy Zsolt. Bevallom a műsorban töményen elhangzó demokratikus jelzőktől már szédültem. Akarva-akaratlanul minden gondolatomban odabiggyesztettem a demokratikus jelzőt. Valahogy így:

A pécsi dialógus csoportot, a demokratikus centralizmus jegyében lebuktató demokratikus Gyurcsány Ferenc, a demokratikus tömeggyilkos Apró Antal villájában lakik. A Demokratikus Koalíció a demokratikus MSZMP utódpártjából, a demokratikus MSZP-ből nőtt ki. A demokratikus Gyurcsány Ferenc, demokratikusan szúrta hátba a demokratikus Medgyesi Pétert. A demokratikus Gyurcsány Ferenc bűnbandája, demokratikusan verte, törte csontját, lőtte ki a tüntetők szemeit 2006-ban a Kossuth téren. 2016-ban pedig demokratikusan fanyalognak a nyugdíjasoknak juttatott Erzsébet-utalványon. Persze amikor demokratikusan voltak hatalmon arról fanyaloghattak volna demokratikusan, hogy miért  csak négyszer tudták évente emelni a víz, villany, gáz árát!

A demokratikus Gyurcsány Ferenc és a demokratikus Bajnai Gordon, demokratikusan egymás kezét fogva, néha egymást demokratikusan túllicitálva tették tönkre, természetesen demokratikusan az országot. A demokratikus Gréczy Zsoltnak, demokratikus mondanivalója híján csak a demokráciájuk kommunikációs paneljei jutottak eszébe: antiszemitizmus, náci. Aztán ezek a derék demokraták csodálkoznak, hogy a magyarok demokratikusan elküldik a fenébe.

(di) 

fotó youtube