Gedeon napja van. | 2024.03.28

Vádemelési javaslattal lezárta a nyomozást a rendőrség az M0-áson talált nő megölése ügyében

2016-10-24 06:17:07

 

Lezárta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást az M0-áson tavaly decemberben talált halott nő ügyében, és vádemelést javasolnak a gyilkossággal gyanúsított 38 éves férfi ellen - közölte a rendőrség a www.police.hu oldalon. 

 

    Felidézték: állampolgári bejelentés alapján találtak egy női holttestet még tavaly december 11-én az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél, a gyáli lehajtó közelében. A rendőrorvos megállapította, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, amit az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott. 
    A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd 2015. december 12-én az éjszakai órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót. A férfit előállították és őrizetbe vették, a 38 éves csévharaszti férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. 
    A gyanúsítottat a Budapest Környéki Törvényszék tavaly december 15-én előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség a nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.