Csongor napja van. | 2024.04.16

E-learning tananyagok segítik a matematika érettségire való felkészülést

2016-10-15 08:27:42

 

A jövő évtől érvényes matematika érettségi követelményeknek megfelelő és a szükséges teljes ismeretanyagot feldolgozó e-learning képzés segíti a diákok felkészülését a www.epalatabla.hu oldalon.

 

    Az e-Palatábla Alapítvány által közzétett és ingyenesen elérhető elektronikus tananyagcsomag középszinten 25 héten, emelt szinten 30 héten keresztül nyújt segítséget az érettségi előtt állók felkészüléséhez.
    Az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint az online képzés tartalmazza az érettségihez szükséges teljes elméleti tananyagot, az azokhoz tartozó, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatokat és teszteket, sőt, a matematikai példák mindennapi életben hasznosítható gyakorlati alkalmazását is bemutatja. Ezt követően a matematika érettségiig közép- és emelt szintű érettségi szimulációkkal, próbaérettségikkel lehet folyamatosan gyakorolni oly módon, hogy az ellenőrzésnél minden példa részletes kidolgozása és a hozzátartozó elméleti rész is elérhető. 
    A képzés az utolsó három hétben a szóbeli emelt szintű érettségire készíti fel a tanulókat. Mindezt úgy, hogy a tananyagcsomag - számítógépen vagy táblagépen - bárhol, bármikor tanulható, nem kell más hozzá, csak internetelérés, és regisztráció a www.epalatabla.huweboldalon - írták.