Auguszta napja van. | 2024.03.29

Az illegális migráció valódi veszélyt jelent az európai civilizáció számára

2016-09-15 14:13:32

 

A Jobbik véleménye szerint a tömeges méretű illegális migráció valódi veszélyt jelent Magyarország és az európai civilizáció számára - mondta a párt alelnöke, aki minden választót arra buzdított, hogy vegyenek részt az október 2-i kvótareferendumon és ott nemmel voksoljanak.

 

    Toroczkai László csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártjuknak is meg kell szólalnia, most amikor a Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Intézet is "beszállt a kampányba" és arra buzdítják az embereket, hogy maradjanak otthon vagy esetleg "igennel szavazzanak".
    Ásotthalom polgármestere úgy fogalmazott: a baloldal, a liberálisok és a Fidesz is pártpolitikai célokra próbálják felhasználni a népszavazást, a Jobbik számára viszont Magyarország az első. Hozzátette, "egész Európa,  normális,  még egészségesen gondolkodni tudó társadalma aggódva figyeli, hogy mi fog történni október 2-án Magyarországon, a népszavazáson". Amennyiben a referendum érvénytelen vagy az igenek lennének többségben, az nem csak Magyarország, de a kontinens és az EU jövőjére nézve is bajt jelentene - mondta a politikus, aki megismételte véleményüket, hogy a népszavazás bukása esetén a Fidesznek és Orbán Viktor miniszterelnöknek "a konzekvencia levonása után vissza kell vonulnia".