Gedeon napja van. | 2024.03.28

Toborzók és a forgatagok

2016-09-12 11:10:42
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Göncön, Kazincbarcikán és Ózdon folytatódott a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány.
 

Mint az már ismeretes az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet.

A miskolci kampánynyitó után a toborzó 2016. szeptember 10-én, a gönci pálinkafesztiválon, Kazincbarcikán a Don Bosco Családi Sportnapon, illetve Ózdon, a Bolyoki Vigadalomban folytatódott. Ezen helyeken a rendőrök részletes felvilágosítást adtak az érdeklődőknek, akik konkrét elhatározás esetén, jelentkezési egységcsomagot is átvehettek.

 

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek, illetve >>>IDE<<< kattintva a rendőrség honlapján is megtalálják a jelentkezéshez szükséges információkat.