Emma napja van. | 2024.04.19

IV. Kolorfesztivál - Központban a kultúra

2016-08-17 09:22:57

A Kolorfesztivál 16. napján Római Vakációra kalauzolta a színház szerelmeseit az Orlai Produkció. Ezen a napon utcai táncra invitálta az érdeklődőket a Flash Táncstúdió és filmvetítés is volt a Csónakázó-tónál.



Ismét Kazincbarcikára hozta egyik híres műsorát az Orlai Produkció kedden. A Római Vakáció című zenés játékot csaknem három évvel ezelőtt mutatták be Pelsőczy Réka rendezésében, Szentendrén. Ez idő alatt az izgalmas és fordulatokkal teli darabot az ország számos színházában játszották. Tenki Réka, az előadás egyik főszereplője hangsúlyozta, ez a műsor a fiataloknak és az időseknek egyaránt szól, művésztársaival céljuk, hogy egy jó hangulatú produkciót követően a darab továbbgondolására ösztönözzék a publikumot. A darab óriási sikert aratott, melyet vastapssal köszöntek meg a résztvevők.



A „Táncos szakmai hét” keretében a Flash Táncstúdió növendékei a tőlük kevésbé megszokott műfajjal álltak a közönség elé a Munkácsy téren. A 16 éves múlttal rendelkező stúdió fő profiljai a divat, a modern, a has- és a társastánc. Az iskola vezetője ezúttal úgy gondolta, hogy a belvárosi helyszín apropóján utcai táncot adnak elő az érdeklődőknek. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult és örömmel fogadták az új műfajt a kilátogatók.

A Kolorfesztivál keretében idén is volt „Kolormozi” a Csónakázó-tónál. A Liza, a rókatündér című filmet több mint egy évvel ezelőtt mutatták be a hazai mozikban. A film a japán mitológiát használja fel egy romantikus vígjátékhoz, melyben a Balsai Móni alakította címszereplő azt gondolja magáról, hogy ő egy  japán rókatündér. A magyar romantikus vígjátékra sokak kíváncsiak voltak.



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó