Auguszta napja van. | 2024.03.29

Egy hónap múlva indul a TV2 új kábelcsatornája, a Mozi+

2016-06-13 12:05:00

Július 11-én indul a Mozi+ filmcsatorna; ez a TV2 Csoport nagyszabású portfóliófejlesztésének első lépése - áll a társaság által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben.

    Mint írják, a Mozi+ a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket; filmkínálatában a nagy amerikai stúdiókkal kötött hosszú távú szerződések eredményeként akár röviddel a mozibemutató után is megjelennek filmek.
    Magyarország vadonatúj filmcsatornája az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek.
    Soha nem volt még kábelcsatornán annyi nagyszabású országos tévépremier, mint amivel a Mozi+ jelentkezik a következő években - írták.
    Nagyszabású terveink vannak legújabb csatornánkkal, mely rövidesen a televíziós piac meghatározó szereplője lesz. A célunk, hogy a filmkedvelők első számú választása a Mozi+ legyen - idézi a közlemény Fischer Gábort, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatóját.