Emma napja van. | 2024.04.19

“Viktor, azt hiszem elkezdődött! Az ön politikájára van szükség!”

2016-03-22 20:10:29
A brüsszeli terrortámadások után a magyar politikusok közösségi oldalait is elárasztották a hozzászólások, vélemények, bejegyzések. Pikáns, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek a Facebook-falára többségében külföldi írnak, bejegyzéseikben gratulálnak a kormányfő menekültpolitikájához és megemlítik, ha Orbán Viktor vezetné az uniót, akkor most nem a brüsszeli terrorról kellene beszélni. Az MSZP-s Tóbiásnak a skorpiót köszönik a hozzászólók, Szigetvári Viktortól bocsánatkérést követelnek, Gyurcsány Ferencnek pedig olyan üzenetet kapott, hogy “a szellemi világ lett áldozata egy idióta szemléletnek”.

“A skorpió át akar kelni a folyón. Megkéri a békát vigye át. A béka nem akarja mondván meg fogsz ölni. Megnyugtatja, hogy nem bántja, de menekülnie kell, mert elárasztotta a víz az otthonát. A béka megsajnálja, és a hátára veszi. Mikor átérnek a skorpió megmarja a békát. “Miért tetted, hisz megmentettelek? ” “Azért mert skorpió vagyok!” Tudom, hogy nem pont így van, de köszi a skorpiót, gondolom önökhöz nem mehet egy sem….” – ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásokat kapott Tóbiás József, az MSZP elnöke, miután megosztotta, mély megrendüléssel értesült a barbár támadásokról. Érdekes, hogy nem a fenti tanmese közlője volt az egyetlen, aki számon kérte TóbiástA szocialista politikus Facebook-oldalára ugyanis olyan üzenet is érkezett, hogy “sajnos az ilyen, és hasonló eseményeket az olyanoknak köszönhetjük, mint maguk”, majd a hozzászóló úgy folytatja, hogy “hozzatok menekülteket, és itt is ez lesz, mert ti engednétek”.

 
Tóbiás Józsefnek tanmesével üzentek... Fotó: Facebook.com

Tóbiás Józsefnek tanmesével üzentek… Fotó: Facebook.com

Tóbiás mellett az Együtt elnökének Szigetvári Viktornak és a DK vezetőjének, Gyurcsány Ferencnek is kijutott a “jóból”. Szigetváritól például többen is megkérdezik, hogy ugyanezt akarja-e látni idehaza, hogy még mindig azon gondolkozik-e, hogy Magyarországra kellene importálni a bevándorlókat. “És most mit szól a politikus úr? Még mindig jöjjenek csak, mert jaj de jó az országunknak és Európának? Kérjen bocsánatot!”– írja egyikük Szigetvári bejegyzése alá, míg másikuk úgy foglalja össze véleményét, hogy“az Együtt most sajnálkozik? Az Együtt egy kétszínű alattomos társaság, igazi anarchista sejt”A hasonló tartalmú üzenetek Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán is feltűnnek, akinek például azt írja valaki, hogy “az ilyen esemény után mindig van egy rossz érzésem. A vallás és a fanatizmus összemosása. Megint a szellemi világ lett áldozata egy idióta szemléletnek. De az ártatlan embereknek ebbe bele kell halnia? Nem látom a végét. Sajnos!”

Pikáns, hogy ellenzéki politikustársaival ellentétben Orbán Viktor miniszterelnöknek a Facebook-falára többségében külföldi írnak, bejegyzéseikben gratulálnak a kormányfő menekültpolitikájához és megemlítik, ha Orbán Viktor vezetné az uniót, akkor most nem a brüsszeli terrorról kellene beszélni. Egy német hozzászóló például azt írja, egyrészt gratulál a magyar embereknek, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökük, másrészt megjegyzi, ha Orbán Viktor vezetné az uniót, akkor gyorsan véget érne a mostani rossz uniós politika.

Egy a sok közül... Forrás: Facebook.com

Egy a sok közül… Forrás: Facebook.com

Amellett, hogy sokan támogatásukról biztosítják Orbán Viktort, és arra biztatják, hogy Brüsszelben is harcoljon tovább a helyes politikájáért. A kormányfőnek azt is megemlítik, hogy ő az egyetlen, aki elérheti, hogy Európa a jövőben is Európa maradjon. A brüsszeli terrorra utalva az egyik hozzászóló megjegyzi: “Viktor, azt hiszem elkezdődött. Az Ön politikájára van szükségünk”…

A brüsszeli terrortámadások után Orbán Viktor Kínából is kapott üzenetet, miszerint: “én dühös lennék, ha a hazámba illegális bevándorlókat engednének.” “Ön az arca a menekült kérdés rendezésének, és határozottan támogatom a politikáját. A brüsszeli robbantások a bizonyítékok arra, hogy Angela Merkel bűnös” – vélekedik Orbán Facebook-oldalán a kínai hozzászóló. 

Vezető fotó: Facebook.com

Az eredeti cikket idekattintva olvashatja el.