Csongor napja van. | 2024.04.16

Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata - FRISSÍTETT

2016-01-08 18:53:00

Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata - tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t. A járat utasai azóta megérkeztek a Liszt Ferenc-repülőtérre.

    Keszy-Harmath Zoltán - aki maga is pilóta - elmondta, hogy a Boeing 737-es a menetrend szerint 11.45-kor elindult London-Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult. Az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.
    Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Ryanair tájékoztatása alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a gép - amely 15.10-kor érkezett volna Budapestre - műszaki okok miatt fordult vissza.
    A Budapest Airport interneten közzétett járatinformációja szerint az érintett járat 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen.
    A Ryanair diszkont légitársaság az MTI megkeresésére közölte, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény gyulladt ki a pilótafülkében, ezért fordult vissza a gép. Az utasokat a további késés elkerülése érdekében szállították át egy helyettesítő járatra - írták.