Auguszta napja van. | 2024.03.29

Kósa: jó éve lesz Magyarországnak

2016-01-06 07:16:42

 

A Fidesz frakcióvezetője szerint nem lesz rossz, inkább jó éve lesz Magyarországnak 2016. Kósa Lajos szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában úgy fogalmazott, minden okunk megvan arra, hogy optimisták legyünk.

 

    A politikus kiemelte: a kormány és a kormányzópárt kötelessége mindent megtenni, hogy jó éve legyen az országnak. A Fidesz képviselőjének közlése szerint Magyarország a térségben, és az Európai Unión belül is jól teljesít. Az EU Magyarországhoz hasonló sorsközösségű országai között pedig, Lengyelországtól Bulgáriáig, kifejezetten jól teljesít az ország - hangsúlyozta Kósa Lajos.
    A frakcióvezető azt mondta: 2016 gazdasági szempontból fejlődést hoz, a növekedés az Európai Unió átlagához képest továbbra is jelentős lesz, és történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság. Kiemelte: 11 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó a foglakoztatási adat, jelenleg több mint 4 millió 200 ezren dolgoznak, és jelenleg is folyamatosan nő a munkaerőpiacon a munkaerő iránti igény - fejtette ki Kósa Lajos.