Gedeon napja van. | 2024.03.28

Autók, gépek semmisültek meg a leégett zalacsébi autójavító műhelyben

2015-12-22 07:48:27

 

Reggelre sikerült eloltania a tűzoltóknak a Zalacsében, egy autójavító-műhelyben és a mellette álló melléképületben keletkezett tüzet, amelyben autók és különböző gépek is megsemmisültek - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-t.

    Cseresznyés Dániel felidézte, hogy hajnalban kapott lángra a mintegy 150 négyzetméteres autószerelő-műhely és a mellette álló, hasonló méretű melléképület. A tűz oltására három város tűzoltói vonultak a helyszínre, s végül nyolc vízsugárral, többórás munkával tudták megfékezni a lángokat, de az utómunkálatok még a reggeli órákban is tartottak.
    A tűzoltóknak két oxigénpalackot sikerült kihozniuk a lángok közül, két PB-palack azonban felrobbant. Személyi sérülés nem történt.
    A tűzesetben mindkét épület teljesen leégett, megsemmisült négy személyautó, egy motorkerékpár és egy kerti traktor, illetve más gépek, berendezések. A jelentős anyagi kárral járó eset okait tűzvizsgálat keretében tisztázzák a tűzoltók - közölte a szóvivő.