Csongor napja van. | 2024.04.16

Pártok-Fidesz Fidesz: Vona korrupttá és árulóvá tette a Jobbikot

2015-11-03 14:41:58

 

A Fidesz szerint Vona Gábor korrupttá és árulóvá tette a Jobbikot.

    Előzőleg Vona Gábor, a Jobbik elnöke pártja fennállásának 12. évfordulója alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Jobbiknak erőt és hitelességet kell felmutatnia a Fidesz 2018-as leváltásához.
    Erre reagálva a Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében azt írta: "Vona Gábor Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába navigálta, idegen hatalmak szolgálatába állította a Jobbikot".
    A kormánypárti képviselőcsoport úgy fogalmazott: Vona Gábor "a kémkedő Kovács Bélájával", "az Európa-ellenes és iszlámbarát politikájával" ugyanúgy elárulta és gyengíteni akarja Európát, valamint a nemzetállamokat, ahogyan "a korlátlan bevándorlást támogató" baloldal.
    A Fidesz szerint Vona Gábor semmiben sem különbözik Gyurcsány Ferenctől, ugyanazt a célt szolgálják mindketten. "Azt már tudjuk, hogy Gyurcsányékat Brüsszel és Soros fizeti, Vona Gábor azonban még mindig válaszokkal tartozik a magyar embereknek és a korrupciót üldöző hatóságoknak, hogy milyen idegen érdekeket szolgál a magát nemzetinek hazudó párt, és mennyi pénzért teszi ezt" - zárták a közleményüket.