Tivadar napja van. | 2024.04.20

Két halálos áldozata van a Ceglédbercelnél történt balesetnek

2015-11-03 08:32:05

 

Ketten életüket vesztették, egy ember pedig súlyosan megsérült, abban a balesetben, amelyben két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze kedden kora reggel a 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

    Csámpai Attila elmondta, hogy a személygépkocsiban mindkét ember életét vesztette. Az egyik férfit a tűzoltók már holtan emelték ki a roncsokból. A másikat a mentők többször is próbálták újraéleszteni, de sikertelenül. A felborult kamion sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.
    Az egyik kamion kerékpáralkatrészeket szállított, a másik pedig sót. Az utóbbi jármű ponyvája megsérült ugyan, de a só nem szóródott az útra. A felborult kamion rakományát egy másik járműre fogják átrakodni.
    A főúton továbbra is teljes útzár van érvényben.
    A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a baleset a 4-es út 65-ös kilométerénél, Ceglédbercel és Cegléd között történt. A rendőrök az arra közlekedőket a 4-esútról - a 60-as és a 67-es kilométerszelvénynél - leterelik a 40-es útra.
    A Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő később elmondta: a helyszíntől nem messze, a 441-es út 11-es kilométerénél is történt baleset, egy autó fának rohant, a sofőr súlyosan megsérült.