Frigyes napja van. | 2024.07.18

Semjén Zsolt: ha iszlám tömegek jönnek Európába és Magyarországra, akkor a keresztény civilizáció kerül veszélybe

2023-11-29 16:56:00

Ha iszlám tömegek jönnek Európába és Magyarországra, akkor a keresztény civilizáció kerül veszélybe - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Fidesz közösségi oldalán szerdán megjelent videóban.

    Azért járjuk most az országot, mert meg akarjuk őrizni hazánk szuverenitását. "Brüsszel újra ránk akarja kényszeríteni az akaratát" - írták a Fidesz Facebook-oldalán.
    Arra is kitértek, hogy "a tömeges illegális migrációt félrekezelték, és most migránsgettókat akarnak létrehozni Magyarországon".
    Semjén Zsolt a videóban arról beszélt, hogy a keresztény civilizációt kell védeni. "A szabad akarat védelmét, a nők tiszteletének a védelmét, amit bizony a saría támad, és hogy ha iszlám tömegek jönnek Európába és Magyarországra, akkor a keresztény civilizáció kerül veszélybe" - hangzott el a felvételen.
    Úgy tudjuk megvédeni életformánkat, ha kitöltjük a nemzeti konzultációt, az olyan erőt ad a kormánynak, amivel Brüsszelben is meg tudjuk védeni nemzeti szuverenitásunkat és keresztény civilizációnkat. Mert vox populi, vox dei: a nép szava, Isten szava - tette hozzá a miniszterelnök-helyettes.