Jolán napja van. | 2024.06.15

Két baleset az autópályákon

2023-09-30 08:59:00

Egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze Kiskunfélegyháza térségében, az M5-ös autópályán szombaton hajnalban, az autópályaszakaszt a helyszínelés idejére lezárták - közölte a rendőrség a police.hu-n.

A 107-es kilométernél történt balesetben személyi sérülés is történt. A szakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. Szeged felé Kecskemét-Dél csomópontnál ( 91. kilométernél) terelik le a sztráda forgalmát az 5-ös főútra. Kiskunfélegyházánál ismét vissza tudnak térni az autópályára a közlekedők - írták.

Baleset miatt lezárták az M1-as autópálya egy szakaszát

Baleset történt az M1-es autópálya 45-ös kilométerszelvényénél, Óbarok térségében; a helyszínelés idejére lezárták az útszakaszt a Győr felé vezető oldalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel szombaton.

Azt írták, egy Budapest felé haladó gépkocsi megpördült, átesett a Győr felé vezető oldalra, és összeütközött egy másik gépkocsival. Az egyik jármű a belső sávban, a másik a leállósávban állt meg. A Győr felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták.