Valter napja van. | 2024.07.16

100 millió forintot költenek Szitka Péter polgármester utcájára Kazincbarcikán

2023-09-30 07:59:00

Kazincbarcikán minden út rendben van. Az utak tükörsimák, kátyúmentesek, és vetekednek a Liszt Ferenc Repülőtér kifutópályájának minőségével.

Mivel a kazincbarcikai adófizetők környezetében található összes út rendben van, így időszerű Szitka Péter utcájára, a Vadvirág útra, még 100 millió forintot költeni a barcikaiak pénzéből.

Mindenki egyetérthet azzal, hogy a város polgármestere, Dobrev Klára árnyékkormányának önkormányzati főtanácsadója, a kazincbarcikai polgárok pénzéből, havonta közel félmillió forintért bérelt luxus Mercédesz kisbuszával hazafelé, nem zötyöghet akármilyen utakon. Hová vezetne ez? 

A polgármesteri lak útjának felújítási terve a Közbeszerzési Értesítőből, és nem az önkormányzat honlapjáról derült ki. Minek ilyen csekélységekkel terhelni az adófizető kazincbarcikaiakat, még a végén összezavarodnának! 

Nem fogják elhinni, a kivitelezést, kemény küzdelem útján, a  Geo Nord Bau Kft. nyerte, akivel már meg is kötötték a szerződést. 

Úgy tűnik még sincs rendben minden út Kazincbarcikán

Rengeteg fekete folt található Kazincbarcikán, amelyek néma sikolyként díszelegnek a falakra festett drága mázolmányok között. A fekete foltok leggyakrabban az elhanyagolt úttesteken, kátyú formájában bosszantják a barcikai polgárokat.