Alajos napja van. | 2024.06.21

Kocsis Máté: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba

2023-09-22 21:13:50

Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot - reagált a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc DK-elnök pénteki beszédére.

Kocsis Máté a Facebook-oldalán azt írta: Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kabinet kiárusította a nemzeti vagyont, szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait.

"Megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat" - fogalmazott a kormánypárti politikus, kiemelve, hogy Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: "másfajta Magyarországot" akar. A frakcióvezető hozzátette: nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt - eddig is ilyet akartak.

"Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek" - fogalmazott.
"Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!" - nyomatékosította Kocsis Máté.