Auguszta napja van. | 2024.03.29

A miskolci mutatványos

2022-01-15 08:30:56

Közösségi oldalán mutatta be legújabb bűvész trükkjét Rokker Zsóti, alias Erdei Sándor a baloldal legnagyobb miskolci cirkuszi mutatványosa. Sikerült egybegyúrni egy órát és egy csirke-farhátat. A saját maga hipnózisában élő, önmaga nagyságától megmámorosodott humorista imitátor, mindenütt tolvajt lát. Ez az illúzió úgy üldözi Rokkert, mint szenvedélyes marihuána fogyasztót egy repülő malac.

Legújabb facebook bejegyzésében a vásárcsarnokban vásárló Varga Judit igazságügyi miniszter órájáról értekezik. Igaz a képről nem lehet megállapítani, hogy éppen mit vesz Varga Judit, de ezt Rokker Zsóti látomása pótolja.

A botcsinálta paródista már egy ideje a baloldal még botcsináltább politikusa. Szánalmas látni izzadságszagú küszködését, ahogy próbál valamit mondani. Eddigi politikai pályafutása kimerült abban, hogy önkormányzati képviselőként 5-6 álláshalmozással, havonta milliókat bűvészkedik ki a miskolci polgárok zsebéből.

Valljuk be ehhez is nagy tehetség kell. A polgárok szerint, Rokker Zsóti, önkormányzati képviselőként kárára van a városnak. - Zsóti annyi hasznot jelent Miskolcnak, mint döglött lónak a patkó - mondja nevetve egy bosszankodó utas, éppen az érkezni nem akaró buszra várva.

Ennek ellenére úgy röpködnek körülötte a milliók, mint a nyári napon felejtett hús körül döngicselő zöld döglegyek raja. Az utóbbi mondatra Charles Baudelaire francia költő is büszke lenne.

Komolyra fordítva a szót, a baloldalnak egyetlen programja van: mindenki lop. Ezt mantrázza minden rendű, rangú képviselője rinocérosz vastagságú arcbőrrel. Pedig csak annyit kellene tenni, hogy saját szemükből kiveszik a gerendát, és mindjárt tisztán látnak.

Az alkoholizmus meggyógyulásának első lépcsőfokához hasonlóan, fel kellene ismerniük, hogy a baloldal képtelen a kormányzásra. Rokker Zsóti és társainak két és féléves miskolci működésére vetett laza pillantás ezt visszaigazolja. Maguknak bőkezűen adtak, a miskolci polgároktól meg még bőkezűbben vettek el.

Ezt nem pótolja az általuk nyomott gyurcsányi propaganda, mert az emberek már saját szemüknek, és nem az elvtársaknak - köztük Rokker Zsótinak - hisznek.

(Címlapfotó forrása Erdei Sándor facebook oldala.)