Gusztáv napja van. | 2022.01.16 | MNB középárfolyam:

Agrárminisztérium: pályázat az agrárágazati civil szervezeteknek

2022-01-14 13:54:51

Hatvan millió forint keretösszeggel hirdet pályázatot agrárágazati civil szervezeteknek az Agrárminisztérium. A szaktárca 2022-ben is segítséget nyújt a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő  idei évben tervezett szakmai projektek megvalósításához - közölte pénteken az Agrárminisztérium (AM).

    A pályázat keretösszege 60 millió forint. Az egy pályázattal elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás összege hétszázezer forinttól kétmillió forintig terjedhet. A támogatáshoz önerő biztosítása nem feltétel. A kiírás feltételeinek megfelelő szervezetek pályázatukat 2022. január 14-étől február 13-ig nyújthatják be a felhívásban szereplő módon.
    Hiánypótlásra a pályázati szakaszban nincs lehetőség, ezért fontos, hogy a pályázó szervezet vezetője alaposan ellenőrizze a befogadási feltételek teljesülését az elkészített pályázati dokumentációban, még annak postára adása előtt.
    A pályázati felhívás szövege és annak kötelezően kitöltendő mellékletei, valamint a pályázati eljárás során végig kötelezően figyelembe veendő beszámoló tájékoztató elérhető ttps://kormany.hu/dokumentumtar/palyazat-az-agraragazati-civil-szervezeteknek-2022 oldalon.