Gusztáv napja van. | 2022.01.16 | MNB középárfolyam:

Fidesz: a baloldal az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt

2021-12-01 10:56:35

A Fidesz és a KDNP a szülők elidegeníthetetlen jogának tartja a gyermekek szexuális nevelését, a baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt - mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

    Hollik István hangsúlyozta, fontosnak tartják, hogy a magyar embereket is megkérdezzék ebben a kérdésben.
    Éppen ezért a gyermekvédelmi népszavazás egyik kérdése úgy fog szólni, hogy "Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?" - mondta, aláhúzva, hogy számukra a válasz egyértelmű nem.
    A baloldal azonban az iskolákba bejutni akaró LMBTQ-lobbi oldalára állt, ami annyira nyilvánvaló, hogy a "magyar LMBTQ-szövetség már 2018-ban azzal dicsekedett, hogy javaslataik közvetlenül bekerültek a legerősebb baloldali párt, a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum választási programjába is" - fejtette ki Hollik István.
    Kiemelte, a "Momentum programjában ráadásul feketén-fehéren szerepel, hogy biztosítani kell az LMBTQ-felvilágosítást az iskolákban, sőt a Momentum egykori elnöke, Fekete-Győr András odáig ment, hogy azt is elismerte, még az óvodákba is beengedné a transzszexuálisokat, úgynevezett felvilágosító órákat tartani".
    Szólt arról is, hogy "Gyurcsány Ferenc már 2011-ben megkötötte szövetségét az LMBTQ-közösségekkel, amikor ellátogatott az érzékenyítéssel foglalkozó Szimpozion Egyesülethez".
    Nyugaton már látjuk, hogy mi következik, ha a magyar emberek nem állítják meg az LMBTQ-lobbit - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
    Hangsúlyozta, "Hollandiában például már négyéves kortól elkezdik a gyermekek szexuális nevelését, melynek keretében a genderidentitásról és a homoszexualitásról is tanítanak nekik".
    "Számunkra viszont semmi sem fontosabb a gyermekeink testi és lelki egészségénél, éppen ezért buzdítunk mindenkit, hogy támogassa a gyermekvédelmi népszavazáson azt, hogy a szülő joga maradjon a gyermekek szexuális felvilágosítása, és abba rajtuk kívül senki más ne szólhasson bele" - mondta Hollik István.