József napja van. | 2024.03.19

A baloldali Mesterséges Intelligencia az Andrássy út 60-ban töredelmesen bevallaná: Orbán-fan vagyok (frissítve)

2021-09-19 08:37:00

Szombaton nagy elánnal indult az ellenzéki előválasztásnak nevezett cirkusz. A Gyurcsány-showt támogató informatikai rendszer nem sokkal a bekapcsolása után bemondta az unalmast. Az első híradások arról számoltak be, hogy a Mesterséges Intelligencia a sok Orbán-elleni szavazatról azt hitte, terheléses támadás érte a baloldali csodafegyvert.

A mindenhez is értő, a bölcsek kövét hanyagul a farzsebében hordó Fekete-Győr András facebook oldalán megjelent győzelmi videója szerint, a Mesterséges Intelligenciának el kell magyarázni, hogy nem az informatikai rendszert támadják, hanem az orbáni-diktatúrára mérnek végzetes csapásokat.

A videó hátteréül szolgáló, Fekete-Győr mögötti budapesti Móricz Zsigmond körtéri szavazósátornál néhány aktivistán kívül nem látni a diktatúrát döntő végeláthatatlan sorokat. Fegyőr szerint, ezekben a pillanatokban a rendszerváltás tömött sorokban, a 6184 főt számláló Aszódon dübörög.

- Olyan sokan szavaztak az országban reggel, hogy a mesterséges intelligencia azt hitte, hogy hackertámadás alatt van a rendszer, emiatt blokkolta a szervereket – mondta kaján vigyorral Fekete-Győr. Majd hozzátette: elmagyarázzák Mesterséges Intelligenciának, ez nem hackertámadás, hanem ez a valóság, és feloldozzák a rendszert a blokk alól.

Úgy tűnik, nem sikerült Mesterséges Intelligenciát jobb belátásra bírni, mert néhány óra múlva az összeborulás már hackertámadásról beszélt. A baloldali szakértelem csúcsát jelentő előválasztási informatikai rendszer, a magyar európai demokraták tömegeinek, a zorbáni diktatúrára szavazatok formájában mért súlyos csapásai, a kínai panda, a déli sarkvidéki pingvin, és az ausztrál kóbor koala hackerek túlterheléses támadása következtében összeomlott. Azonban az sem kizárt, hogy ürgebőrbe varrt pirézek úsztak fel a Dunán, és egy óvatlan pillanatban vírussal fertőzték meg Mesterséges Intelligenciát.

Szerencséje van Mesterséges Intelligenciának, hogy 2021-ben, és nem Fegyőr és Gyurcsányné nagypapijainak diktatúrájában állt le. Az ötvenes években az Andrássy út 60-ban töredelmesen bevallotta volna, hogy Orbán-fan. Manapság csak elmagyarázzák neki, hogy illik viselkedni.

Informatikus szakemberek szerint a rendszer nem állt le, hanem annyira primitív lehet, amely a legkisebb terhelésre azonnal csődöt mondott. A kamu hackertámadás meséjével próbálják a Gyurcsány-show szervezői az alkalmatlanságukat palástolni, és a gyér érdeklődést felszítani.

Most nem elég, ha Kunhalmi Ágnes teljes erőből nekirohan az ajtónak, vagy Bangóné tarkóra tett kézzel fetreng a földön. Azt kell sugallni a nemzetközi sajtó felé, hogy támadják az ellenzék informatikai rendszerét, akadályozzák az előválasztási cécót. 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány