József napja van. | 2024.03.19

A Balaton Ünnepe - Díjakat adtak át a fesztiválon

2021-09-18 17:47:02

Életműdíjat kapott Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem vezetője, díjazták a balatoni kerékpárutat, illetve a fonyódi Kripta Villát, a közönség szavazatai alapján pedig a KFT Balatoni nyár című slágere lett a Balaton Dala a pénteken, első alkalommal megrendezett A Balaton Ünnepe elnevezésű fesztiválon - közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

    Mint írták, több százezren vettek részt a MOL Nagyon Balaton idei eseményein, amelyek A Balaton Ünnepével zárultak. Ez utóbbival a szervező VOLT Produkció célja, hogy évente egyszer összegyűljenek mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balaton Régióért: vendéglátók, szállásadók, művészek, szervezők és a közönség.
    A Balaton Ünnepén életműdíjat kapott Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem vezetője, a díjat Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója adta át. Díjazták a balatoni kerékpárutat, illetve a fonyódi Kripta Villát, a közönség szavazatai alapján pedig a KFT Balatoni nyár című slágere lett a Balaton Dala - áll a közleményben.
    "Bízunk benne, hogy a 2022-es már egy teljes értékű év lehet, amikor négy évszakban várhatjuk a vendégeket számos eseményen a Balaton körül" - idézte a kommüniké Lobenwein Norbertet, a MOL Nagyon Balaton vezetőjét.

 

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink