Auguszta napja van. | 2024.03.29

Halász: Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból!

2021-09-07 17:50:00

A baloldalt a Fidesz által indított "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" aláírásgyűjtéssel kell újra emlékeztetni arra, hogy Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból - közölte a Fidesz-frakció szóvivője sajtótájékoztatón kedden Debrecenben.

    Halász János a helyi aláírásgyűjtő helyszínen emlékeztetett, Gyurcsány Ferencék álproblémának nevezve a migrációt elmentek az ország déli határára, hogy átvágják a kerítést és Brüsszelbe jártak és járnak "besározni Magyarországot".
    A kormánypárti politikus kifejtette, a DK elnökének véleménye szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat, Karácsony Gergely pedig a 2018-as kampányban beszélt arról, hogy a migránsokat nem használt lakásokba telepítné.
    Sőt, Budapest főpolgármestere nemrégiben egy német lapnak azt mondta, ők továbbra is bevándorláspártiak, csak Magyarországon ezzel nem lehet kampányolni - idézte fel Halász János.
    Az a helyzet, hogy nem változtak semmit, ezért nagyon fontos, hogy üzenjük meg nekik újra, a magyarok nem kérnek a bevándorlásból - hangoztatta a Fidesz-frakció szóvivője, megjegyezve, a magyarok egyszer már népszavazáson is elmondták, hogy nincs szükségük az illegális migrációra.