Auguszta napja van. | 2024.03.29

Összművészeti fesztivált rendeznek a Ráday utcában Budapesten

2021-09-04 15:51:00

Színházi előadásokkal, workshopokkal és más művészeti eseményekkel várja a közönséget Budapesten a Ráday utcában a reSTART Feszt, amely hat színház közreműködésével valósul meg szeptember 24-26. között. 

    A szervezők tájékoztatása szerint az összművészeti fesztiválon nyolc helyszínen több mint ötven program várja az érdeklődőket. Az események - a színházi elődásokon kívül - ingyenesek. 
    A reSTART Feszt programokat kínál gyerekeknek és családoknak, de az interaktivitást és a társasjátékokat kedvelő felnőttek is találnak nekik szóló eseményt, mint azok, akik a klasszikus színház iránt érdeklődnek - olvasható a tájékoztatóban.  
    A műsorban szerepel egyebek mellett értelmi fogyatékos színészek közreműködésével készült előadás, Jordán Tamás önálló estje, Fodor Tamás színész pedig az élőben jelentkező VerShaker Youtube-csatorna programján szaval. 
    Kulináris élményeket is kínálnak a szervezők: a jegyként funkcionáló karszalag a fesztivál együttműködő partnereinél, egyebek mellett a fesztiválközpontként működő Jelenke Bisztrónál kedvezményre jogosít majd. 
    A fesztivál a Ráday utcában műkődő Itt és Most Társulat mellett a Karaván Színház, Pinceszínház és Stúdió K Színház, valamint az utca két új lakója, a Kettőspont Színház & Spirituális Ügynökség és a MáSzínház közreműködésével valósul meg. Célja, hogy az emberek újra visszataláljanak a kultúrához és a színházon keresztül ismét közelebb kerüljenek egymáshoz.

 

 

 

 

 

Fotó: PixaBay