Auguszta napja van. | 2024.03.29

Volner Párt: el kell utasítani a brüsszeli zsarolást

2021-08-09 13:06:09

Magyarországnak keményen vissza kell utasítania minden LMBTQ-ügyben kifejtett brüsszeli zsarolást - jelentette ki a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

    Volner János azt mondta, Európában mindenkinek meg kell értenie, hogy a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy a gyermekek számára népszerűsítsék a homoszexualitást és a nemváltást.
    Ebben a helyzetben a Volner Párt mindent meg fog tenni a gyermekvédelmi népszavazás érvényessége és eredményessége érdekében - tette hozzá a független országgyűlési képviselő.
    Úgy vélekedett: a brüsszeli politikusok azzal fenyegetnek, hogy Magyarország nem kapja meg az európai helyreállítási alapból a neki járó 2500 milliárd forintot, ha Magyarország nem engedi be a homoszexualitást népszerűsítő LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba.     
    Eközben, a baloldal részéről évek óta tartó, a homoszexualitást népszerűsítő kampány zajlik a szavazatok megszerzése érdekében - folytatta, hozzátéve: ha homoszexuálissá sikerül nevelni olyan embereket is, akiknek lenne esélyük, hogy például boldog heteroszexuális családapaként éljék le az életüket, az baloldali szavazatokat jelent.
    "Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy aki az LMBTQ-közösségbe bekerül az nagyobb eséllyel lesz a liberális pártok szavazója, mint mondjuk egy konzervatív párté" - érvelt Volner János.
    Arról is szólt: miközben a nemzeti oldal meg szeretné őrizni Magyarország szuverenitását, a baloldalon olyan tábor szerveződik, amely nyíltan felvállalta az európai egyesült államok gondolatát, és ennek érdekében Brüsszelnek alárendelve megpróbálja átalakítani Magyarországot a migránsok befogadásával és a homoszexualitás népszerűsítésével.
    Közölte: országjárásra indul a gyermekvédelmi népszavazás sikere érdekében, mert azon keresztül a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy teljesen eltér a véleményük attól, amit a liberális politikusok megpróbálnak Magyarországra erőltetni.