József napja van. | 2024.03.19

Rugalmas mobilnet-előfizetés nyaraláshoz a Telenortól - Csak azon a napon kell fizetni a netért, amikor használjuk

2021-06-12 17:25:00

A Telenor megújította a nyaralóba, utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját. A mobilrouterrel használható Hipernet Home+ Holiday csomag havi költsége a hazai mobilpiacon egyedülálló módon a használatnak megfelelően változik, és csak azokon a napokon kell fizetni a mobiladatért, amikor ténylegesen használjuk a tarifát.

A Hipernet Home+ Holiday tarifa egyszerű konstrukcióban kínál megoldást azoknak, akiknek rendszeresen rövidebb időszakokra, egy-egy napra vagy hétvégére van szüksége több mobiladatra – például a nyaralóban, vízparton, rövidebb utazások, kirándulások során, vagy a nyaralás alatt szurkolnának kedvenc csapatuknak –, de nem szeretnének helyhez kötött internetelőfizetést kötni. A mobilrouterrel használható tarifa előnye, hogy a mobiladatért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen igénybe veszik; továbbá, hogy egy otthoni előfizetéshez hasonlóan a segítségével több készülékkel is lehet a wifire csatlakozni, a mobileszközökön kívül akár laptoppal vagy okostévével is.

A tarifa állandó költségét egy alaphavidíj jelenti, amelynek összege hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 1000 forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan, külön teendő nélkül aktiválódik egy gondtalan netezést lehetővé tévő 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel.

A 100 GB díja hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 490 forint; a napi adatjegyek árai a havidíj mellett összeadódnak a havi számlában. A 100 GB-os adatkeretből pedig 1,8 GB felhasználható az EU-n belül.

A gondtalan wifizéshez kedvező konstrukcióban mobilroutert is kínál a Telenor. A beépített akkumulátorral rendelkező ZTE MF971R hordozható router Hipernet Home+ Holiday csomaggal, 24 hónap hűség vállalása esetén e-Komfort csomaggal 0 Ft kezdőrészlettel és 22x999 Ft-os havi készülék-törlesztőrészlettel vásárolható meg.

További információ: www.telenor.hu/hipernet-home-plusz-holiday