Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fekete-Győr és képviselőjelöltjei a sikeres oltási kampányt akarják lenyúlni!

2021-04-12 08:41:00

A Momentum miniszterelnök - jelöltje, Fekete-Győr András azzal a felhívással fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy szerepeljenek közösen egy oltásra buzdító videóban. Ez azért különös kérés, mert a baloldal - közte a Momentum - oltásellenes kampányt folytatott a keleti vakcinák ellen.

A kormány az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében reagált:

"Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!"

A Momentum eddig megnevezett országgyűlési képviselő-jelöltjei ugyanilyen felhívással fordultak a hivatalban lévő kormánypárti országgyűlési képviselők felé: szerepeljünk közös videóban az oltási kedv buzdítására!

Úgy látszik, új trükköt vetnének be a posztkommunista gyökerű baloldali pártok. Ha már nem tudták megakadályozni a hatékony és gyors átoltottságot - kommunista elődeikhez híven - az élére állva próbálják az ebből származó politikai előnyöket bezsebelni.