Emma napja van. | 2024.04.19

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt hallgatták ki a rendőrök sárkeresztúri bántalmazás gyanúsítottjait

2021-04-05 20:31:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt hallgatták ki a rendőrök azt a négy embert, akit azzal gyanúsítanak, hogy életveszélyesen bántalmaztak egy fiatalt Sárkeresztúron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

    Pápai Eszter elmondta: a rendőrség kezdeményezte mind a négy gyanúsított - egy 36 éves apa, valamint 15, 17 és 18 éves fiai - letartóztatását.
    A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a négy gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, mert szombaton gereblyenyéllel, lapáttal és bottal bántalmaztak Sárkeresztúron egy 16 éves fiút, aki életveszélyesen megsérült. A rendőrséget a bántalmazásról a sérült fiú kezelőorvosa értesítette a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházból.
    A rendőrök rövid időn belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sárkeresztúri férfit és három fiát, és vasárnap őrizetbe vették őket.