Gedeon napja van. | 2024.03.28

Völner Pál: "a Soros-szervezetek" semmibe veszik a járvány elleni harcot

2021-03-17 14:15:00

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára úgy látja, "a Soros-szervezetek" semmibe veszik az orvosok, az ápolók és a magyar családok harcát a koronavírus-járvány ellen, és "azon siránkoznak, hogy járványhelyzetben nem lehet tüntetni, gyülekezni."

    Az államtitkár szerdai Facebook-bejegyzése szerint az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítménnyel mentik az életeket és az emberek zöme a munkájában és a magánéletében is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél kevesebbet érintkezzen másokkal a vírus terjedésének megakadályozásáért.
    "A Soros-szervezetek eközben gondolkodás nélkül összeterelnének több tucat, esetleg több száz embert, hogy kockára tegyék az életüket és egészségüket - illetve azokét, akikkel aztán majd a buszon vagy a boltban véletlenül összefutnak" - írta.
    Völner Pál szerint ez nem meglepő, mert Gyurcsány Ferenc DK-elnök és "csatlósai" az oltás ellen hergelik az embereket, kamuvideóval és álhírekkel támadnak, az "úgynevezett újságíróik folyamatosan szinte pánikkeltő cikkeket" adnak közzé, hazudnak a statisztikákról, a külföldi trendekről, miközben ők "soron kívül beadatják maguknak" a vakcinát.
    "A baloldalt soha nem érdekelte a magyar emberek sorsa, és most sincs ez másként. Simán kockára teszik bárkinek az életét, csak hogy szidhassák kicsit a kormányt. Mindössze ennyire képesek, semmi máshoz nincsen tudásuk és tehetségük" - írta az államtitkár.