Gedeon napja van. | 2024.03.28

Gyurcsány arra buzdítja híveit, hogy csak uniós vakcinákkal engedjék magukat beoltatni

2021-03-15 10:43:51

A baloldal prominensei tagadják, hogy halálkampányt folytatnak. Mesterházy Attila (MSZP) még Gyurcsány Ferencet (DK) is megvédte Menczer Tamással (Fidesz) folytatott vitája során.

Gyurcsány Ferenc március 12-i posztjában arra kéri utasítja követőit, hogy uniós vakcinával oltassák be magukat. Öles betűkkel posztolja:

"Minden DK-s be fogja magát oltatni, az eus-vakcinával, amikor sorra kerül!"

Mint a régi szép időkben, 31 évvel ezelőtt. A bölcs vezető elvtárs kinyilatkoztat, a fanatikus hívek meg parancsként követik.

A poszt azonnal kapott 4100 lájkot: 3800 tetsziket, 117 ölelést, 33 szívecskét, 21 megdöbbenést, 9 haragos nézést, és mindösszesen 90-en találták viccesnek. A hangulati jelek megoszlása jelzi, hogy a posztkommunista Gyurcsánynak mekkora hatása van idős követőire. Ha kell, az életük árán is hisznek neki. Az oltást visszautasító idős emberek nagy veszélyben vannak, mert a vírus nem válogat.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalának bejegyzése kapcsán, számos kérdés fogalmazódott meg:

  • Kinek a lelkén szárad a keleti vakcinákat visszautasító, Gyurcsány Ferenc fanatikus követőinek a gyorsan terjedő koronavírussal való megfertőzédése, megbetegedése, és ne adj isten halála?
  • Felmerült-e már valakiben, hogy Gyurcsány Ferencnek, miért fontos az amerikai gyógyszergyárak extraprofitja? Laikusként halvány lila fogalma nincs a védőoltásokról.
  • Gyurcsány Ferenc és felesége, Gyurcsányné Dobrev Klára, miért folytatja a magyar érdekek elé, az idegen érdekeket helyező családi hagyományaikat?

Brüsszelhez dörgölőző baloldali európai demokraták soha nem változnak meg. Úgy szocializálódtak, hogy a magyarok felett, csak idegen erőkkel lehet uralkodni. Dobrev Klára nagyapja, Apró Antal, a megszálló szovjet hadsereg szuronyerdeivel bitorolta a hatalmat, Dobrev Klára pedig a globalizmus gazdasági erejével akarja Magyarországot meghódítani.

Gyurcsányék nevetve nézik hülyének a magyar társadalmat, veszik semmibe a világhírű magyar orvosok, virológusok szakértelmét. Ez a klán 31 évvel ezelőtt Moszkva, 2021-ben pedig a Brüsszelt is uraló globalista erők parancsait teljesíti. 

(Fotó/mti, Gyurcsány Ferenc facebook oldala)