Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hány ember értelmetlen halála fog száradni a baloldali halálkampányt folytatók lelkén?

2021-03-11 06:10:20

Magyarországon felszálló ágban van a koronavírus harmadik hulláma. A vírus angol, brazil, dél-afrikai mutálódott változatai, naponta 5 – 7 ezer körüli megbetegedést, és száznál több halálesetet okoznak. A vírusmutációk fertőzőképessége messze felülmúlja a tavaly megjelent koronavírus terjedési sebességét, és ezzel egyenes arányban nő a halálozások száma is.

A posztkommunista baloldalt egyáltalán nem érdekli a polgárok egészsége, a járványban a hatalom megszerzésének eszközét látják. Azt remélik, minél többen halnak meg koronavírusban, annál közelebb kerülnek a kormányrúdhoz. A fidesznek címzett bosszúszomjas fenyegetőzéseikkel, lámpavasra való akasztásokkal, azték módra történő feláldozással, naponta szégyenítik meg hazaáruló, diktatúrát irányító, ÁVH-s őseiket a kegyetlenségük kinyilatkoztatásában.

A történelem ismétli önmagát. A színtér és a módszer maradt, csak a szereplők változtak. Igaz abban sem olyan nagy a változás, mert a szovjet katonák szuronyerdeinek árnyékában tobzódó nagypapa helyett, az „európai demokratává” átváltozott unoka, a globalizmus dollármilliárdjainak erejével száll szembe a magyar érdekekkel.

A baloldal legnagyobb érdeke nem a polgárok egészségmegőrzése, hanem a profit biztosítása az amerikai gyógyszergyáraknak. Még akkor is, ha az az átkozott 1,7 millió Moderna vakcina csak az évvégére állna a rendelkezésre, vagy a Pfizer vakcina éppen csak csordogál. A kérdés az, hogy a koronavírus és egyre veszélyesebb mutációi igazodnak-e a „modernebb” nyugati vakcinák szállítási anomáliáihoz?

Vajon mondják-e egymásnak a vírusok, hogy várjunk a fertőzéssel, ne öljünk meg annyi embert, mert éppen csúszik a nyugati oltóanyag szállítása, a keleti vakcinák beadását úgyis megakadályozzák a baloldali európai demokraták?

Rokker Zsóti a miskolci önkormányzat egészségügyi bizottságának alelnöke is beszállt Gyurcsány Ferenc halálkampányába, amikor közösségi oldalán a kínai Sinopharm koronavírus védőoltás ellen kelt bizonytalanságot a fegyelmezett, idős baloldali polgárokban.

Erdei Sándor alias Rokker Zsóti azt írja: .. én a 76 éves 4-5 súlyos, krónikus betegséggel küzdő édesanyámat nem fogom hagyni beoltatni egy kísérleti fázisban lévő, nem engedélyezett vakcinával.

Kell-e ennél többet mondani egy egészségügyi bizottság alelnökének? A posztja alá több idős ember azt írta, nem engedi magát beoltatni a kínai vakcinával, megvárják az uniós oltóanyagokat. A vírus is fog várni?

Erdei több ordas nagy hazugságot fogalmaz meg. Többek között azt állítja, hogy a kínai Sinofarm vakcina kísérleti szakaszban van, bár sok százmillió kínait oltottak be ezzel a védőoltással. Arról nagyvonalúan elfelejtkezik Rokker elvtárs, hogy a kontinensnyi országban gyakorlatilag visszaszorult a járvány.

Rokker Zsóti közösségi posztja tökéletes lenyomata a baloldal felfogásának. Posztkommunista őseik mindenben a megszálló Szovjetuniót követték, késői, bosszúszomjas és hataloméhes utódaiknak csak Brüsszel létezik. Csak az a jó, amit onnan mondanak, amit ott hagytak jóvá. A magyarok többsége bízik a világhírű orvosaiban, virológusaiban, és a nemzeti hatóságokban. A baloldalnak pedig el kell számolni azokkal az életekkel, amelyek a halálkampányuk áldozatául esett.

Zacher Gábor szerint a mérleg egyik serpenyőjében a koronavírus-fertőzés, a tüdőgyulladás, a sokszervi elégtelenség, a lélegeztetőgép és a halál van, a másikban pedig az a jelenleg rendelkezésre álló öt vakcina, amellyel már Magyarországon is oltanak. A toxikológus szerint nem kérdés, hogy AZ OLTÁS FELÉ BILLEN A MÉRLEG NYELVE, AZ OLTÁS MINDENEKELŐTT!

Csókai András a nemzetközileg elismert idegsebész, rövid videóban agitál a kínai oltás mellett. Korábban az orvosi kamarától etikai vizsgálatot kért azon kollégái ellen, akik szerinte elbizonytalanítják az embereket a keleti vakcinákban.