Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kiborult a vörös európai demokrata Újhelyi István

2021-02-21 14:29:00

Indulatos bejegyzésben fakadt ki közösségi oldalán a belül vörös, kívül kék Újhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője. Kommunistából átváltozott európai demokratához méltó módon tiszteli meg a magyar nemzet kétharmados többséggel megválasztott kormányát:

Újhelyi István:

                      ‼  ‼  MIT KÉPZELNEK EZEK MAGUKRÓL?! ‼‼
 
Higgadt ember vagyok, de most már rohadtul elegem van! Elég volt abból, hogy a kormány vezetői és képviselői hülyének nézik az embereket, lenézik az őket képviselő ellenzékieket és össze-vissza hazudoznak egy sokezer magyar ember halálát okozó, sok százezer magyar ember megélhetését romba döntő járvány kellős közepén.
 
Újhelyi elvtárs azt képzelik, hogy ők a felelős magyar kormány! A posztkommunista baloldal, amelynek Ön is oszlopos tagja, az elmúlt egy évben a lehető legválogatottabb módon: hangulatkeltéssel, csúsztatásokkal próbálta elmélyíteni a koronavírus járvány okozta válságot. Megpróbáltak bizalmatlanságot kelteni a magyar egészségügy, a járványt irányító operatív törzs, és a kormány  intézkedései ellen. Azt állították, hogy a kormány diktatúra építésére használja ki a veszélyhelyzetet. Szolgai módon a nyugati vakcinákat mindenhatónak, a mennyiséget szállítani tudó, a gyors átoltottságot biztosító orosz és a kínai vakcinákat veszélyesnek kikiáltották ki. Ön azért dühös, mert a nemzeti érdekeket ismét eláruló, hataloméhes posztkommunista, bocsánat európai demokrata baloldalnak - minden aljas mesterkedése ellenére - nem sikerült a válságot elmélyíteni. 
 
Újhelyi István: 
❌
Rohadtul elegem van abból, hogy a járványkezelést segítő épeszű javaslatokat nemhogy nem fogadnak meg, de pökhendien még csak tudomást sem vesznek róluk. Nemzeti egységről papolnak, közben pitiáner pártpolitikai harcra használják fel még a járványhelyzetet is.
 
A baloldal egymásnak ellentmondó javaslatai nem éppen a járvány felszámolását, inkább annak elmélyítését eredményezték volna. Ez az elképzelésük egybeesik a globalizmus szekértolóinak pitiáner politikai céljaival, többek között a hatalom mindenáron való megszerzésével.

Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy holmi „halálkampánnyal” vádolják az ellenzéket és azt állítják: mi a vírusnak drukkolunk. Hát, mit képzelnek ezek magukról?! Ez nem valamiféle nevetséges sorosozás, meg lejárató kamucikkek írása valamelyik fideszes kiadványban, ez már büntetőjogi kategória!
 
Az Ön gazdája, Gyurcsány Ferenc - Magyarország egyik legkártékonyabb politikusa - arra biztatja a magyarokat, hogy csak az eu által engedélyezett vakcinával oltassák be magukat. Köztudott, hogy nincs, vagy nagyon kevés az eu által engedélyezett koronavírus ellenanyag mennyisége. A baloldali logika szerint inkább haljon meg az a magyar, akit nem tudnak, mert nincs! eu-kompatibilis vakcinával beoltani, mint beoltsák az azonnali túlélést biztosító orosz vagy kínai oltóanyaggal. Vállalják a felelősséget azokért a halálesetekért, akik azért haltak meg, mert időben nem sikerült beoltani, pedig volt rá lehetőség?
 
Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy közérdekű, a magyar társadalom megnyugtatását és tájékozottságát szolgáló kérdésekre jogászkodva csak az időt húzzák („nincs jobb szövegünk ennél?”), majd, ha esetleg válaszolnak is, semmitmondó kamuzás szinte minden mondatuk.
 
Érdekes a magyar társadalom kellőképpen tájékozott, kivéve a kékvörös haladó európai elvtársakat. Érthető a mindenben való kételkedése, hiszen az igazmondás bajnokának, Gyurcsány Ferencnek a kormányában államtitkárként tevékenykedve, testközelből tanulmányozhatta a professzionális átverés anatómiáját. Higgye el, nem kamuzik mindenki. Van egy közmondás, mindenki magából indul ki.
 
Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy azt hiszik: izomból és kommunikációs-propaganda eszközökkel ezt a helyzetet is kezelni tudják. Ez egy halálos világjárvány az Isten szerelmére, itt a plakátkampány meg a fideszes kamuintézetek elemző-pincsijeinek köztévés szereplései vajmi keveset érnek!
 
Erre a kampányra gondol Újhelyi elvtárs? Mi lesz azokkal az emberekkel, akik azért halnak meg, mert nem tudott időben szállítani az eu-kompatibilis gyógyszergyár? Ezt nem halálkampánynak nevezik?
 
 
Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy az újabb „nemzeti konzultációval” csak az időt húzzák az elengedhetetlen döntések és az azonnali segítség helyett a szolgáltatói szektorban. Elég volt abból, hogy a válságkezelés pénzeiből leginkább csak a Fidesz csókosai gazdagodnak! És elég volt abból, hogy elsunnyogják mire akarják fordítani az EU újjáépítési csomagjának 5500 milliárdját, ami nem a hűbérúrnak érkezik, hanem tízmillió magyarnak!
 
Ez azért furcsa Újhelyi kékvörös elvtársnak, mert a kommunisták soha nem kíváncsiak a polgárok véleményére. Egy demokráciában illik megkérdezni a választók véleményét. Ez szokott legitimitást adni az egyes döntéseknek.
 
Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy miközben az uniós oltóanyagok hiányos vagy lassú leszállítására állami propaganda-kampányt építenek, addig az orosz vakcinák hiányos és lassabb leszállításáról már gyáván, sunyítva hallgatnak.
 
Eddig az orosz és kínai vakcina ellen kampányoltak Újhelyi elvtárs! Nem az oroszok lassú szállításán van a hangsúly, hanem azon, ahogy rá próbálják erőltetni a magyarokra a lassan érkező nyugati vakcinákat, s nem érdekli sem Önt, sem a többi baloldali eu képviselőt, hogy közben sok ember meghalhat. A kommunisták mindig ilyenek voltak. Számukra első, második, harmadik és sokadik helyen az idegen érdekek képviselete után, esetleg a magyar érdek következhet. A nyugatiaknak a profit, a magyaroknak pedig a túlélés és az egészség a fontos, ha kell az orosz vagy a kínai vakcinával. 
 
Újhelyi István:
❌ Rohadtul elegem van abból, hogy úgy hergelik a magyar választókat az Európai Unióval szemben, hogy nettó hazugságokat állítanak annak működéséről. Végtelenül aljas a közös vakcinabeszerzés lassúságára mutogatni, miközben a magyar kormány aktív részese volt a folyamatnak és pontosan tisztában vannak azzal, hogy melyik oltóanyagból mikor és mennyi kell, hogy Magyarországra érkezzen. Elvárjuk, hogy a kormány hozza nyilvánosságra: milyen ütemterv szerint számolnak a vakcinákkal! Hogy képzelik, hogy er
ről továbbra is hazudhatnak?! Azonnali tájékoztatást követelünk!
 
Így beszél egy ízig-vérig kommunista Újhelyi elvtárs! Nagyon lassú az unió által beszerzett oltóanyag behozatala Magyarországra, amiért a maga olvasatában a magyar kormány, és nem a megrendeléseket irányító/szétosztó Európai Bizottság a felelős. Az oltási tervet meg arra használnák, hogy az embereket egymásnak uszítsák. Mikor veszik már tudomásul, hogy a járvány kezelése járványszakmai kérdés, és nem a baloldal piszkos politikai játszmája? Jobb lenne a magyaroknak, ha a kékvörös kommunisták, Gyurcsánnyal az élen, minél messzebb, és nagy ívben kerülnék el a járványkezelést.
 
Újhelyi István:
❌ És rohadtul elegem van abból, hogy nem ismerhetjük meg a részletes oltási tervet sem, amely alapján egy felcsúti focistát hamarabb hívnak oltásra, mint a hetvenegy éves édesanyámat! Elég volt ebből a felelőtlen és aljas kormányzati kommunikációból!
 
Elég ha az egészségügyi hatóságok ismerik, akik teljes felelősséggel végzik a munkájukat. Ehhez a szakmai munkához nem hiányzik a kékvörös európai demokraták zűrzavarkeltése.
 
Újhelyi István:
❌ A magyar kormányfő vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Kétszáznyolcvanhatodik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.
 
Újhelyi elvtárs! Fontolja meg, hogy naponta levélben emlékezteti saját magát, és a magyar nemzet képviseletére méltatlan baloldali európai parlamenti képviselőket, hogy az idegen érdekek képviselete helyett, radikálisan álljanak ki a magyar érdekek mellett. Ha van még ideje, akkor levelekkel bombázhatná többek között Gyurcsány Ferencet, Dobrev Klárát és a kommunista diktatúra szellemi és anyagi örököseit, emlékeztetve őket a magyar nemzet ellen elkövetett főbenjáró bűnökre. Hatalmas erkölcsi érzékének latba vetésével próbálja rávenni az érintetteket, hogy távozzanak a közéletből. Úgy lenne igazságos, ha Ön is követné őket Újhelyi elvtárs. A magyar nemzet többet érdemel a kék színben pompázó vörösöknél, még akkor is ha köztársaságpártiaknak és európai demokratáknak becézik magukat.