Ervin napja van. | 2024.04.26

Gyurcsány "új köztársasága", a globalizmus provinciája

2021-02-14 16:59:00

Magyarországon mára már eltűnt a hagyományos jobb és baloldal. A posztkommunisták uralta baloldal a globalizmus legodaadóbb kiszolgálójává vált. Céljuk az önállóság és a nemzetállam felszámolása. Hazai szekértolói a kommunista diktatúra felelőseinek, az elnyomó titkosszolgálatokat, és az ÁVH-t működtetők leszármazottai, szellemi örökösei. Nem véletlenül választották vezetőnek a véreskezű Apró Antal unokáját Gyurcsányné Dobrev Klárát, és a kommunista diktatúrában vezető szerepet betöltő Gyurcsány Ferencet.

Gyurcsányék "új köztársasága" a globalizmus provinciája

2010-ben a Fidesz-KDNP hatalomra jutásával új nyitány kezdődött a magyar történelemben. Megálljt parancsoltak a nemzeti érdekek és a vagyon kiárusításának, az "olcsó összeszerelő munkaerő" biznisznek, a munka helyett segélyeket, és a pénz ellenszolgáltatás nélküli kiáramlásának. Gyurcsányék 2010 előtti "köztársaságában" amit a klientúrájuk nem tudott a magáévá tenni, azt vihették a külföldiek. A magyar polgároknak meg maradt az élethosszig tartó "devizaalapú" kifosztás, a munkanélküliség, az áremelések és a megszorítások. Az alapkamat magasan tartásával a nemzetközi pénzügyi körök "zsebeit" tömték.

Évekre, évtizedekre eladósították az országot. Hitel hitel hátán, amelyet a vaskos kamatok terhe mellett az IMF úgy folyósított, hogy feltételül szabta a jóléti rendszert leépítését. Így vették el többek között a 13. havi nyugdíjat, és szüntették meg a jól működő családtámogatási rendszert.

A globalizmusnak nincs szüksége nemzeti érdekekért akadékoskodó kormányokra, önálló gazdaságokra. Provinciára van szüksége, amelynek lakói elfogyasztják a tömeggyártásban létrehozott, a legnagyobb profittal értékesített kultúr- és élelmiszer szemetet. Elfelejtik a hagyományaikat, az értékeiket, és "vezetőit" bábként tudják mozgatni.

Miért pont Gyurcsányék?

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán eddigi története során mindig az idegen érdekek szolgálatába szegődött. A klánt felelősség terheli azért is, hogy 1990 előtt Magyarország a Szovjetunió bábállama volt. Gyurcsányné Dobrev Klára nagyapjának, Apró Antalnak, a kommunista diktatúra egyik legvéresebb kezű vezetőjenek döntő szerepe volt az 1956-os forradalom résztvevőinek a kegyetlen megbüntetésében, a sortüzekben, a törvényes magyar miniszterelnök koncepciós perben való elítéltetésében, és felakasztatásában. (Jutalom a Szemlőhegy úti villa, amiben ma is lakik a Gyurcsány házaspár.)

Gyurcsány 2004-ben hátba szúrta Medgyesi Pétert, és soha senki által meg nem választott miniszterelnökként, Bajnai Gordonnal együtt megmutatta a köztársaságukat. Óriási hitelek az IMF-től, magas munkanélküliség, a nyomor egyenlő szétosztása, munkabér helyett segély, évente többszöri áremelés, tömeges kilakoltatás a devizaalapú csalás miatt, családtámogatások leépítése, drasztikus elbocsátások, 2010-re csődközeli állapot.

Az ország eladósítását Gyurcsányék a 2008-as USÁ-ból kiinduló pénzügyi válsággal indokolták. 2020/21-ben is válság van, amelyet a koronavírus világjárvány okoz. A polgári kormány soha nem látott támogatásokat ad a családoknak, vissza nem téritendő pénzügyi segítséget nyújt a munkahelyek megtartásáért. Lehet a válságot így is kezelni. A magyar emberekre fordított pénzek hiányoznak külföldről, amit a baloldal, ha tehetné most is minden szívfájdalom nélkül odaadna.

Gyurcsányné Dobrev Klára - akinek az égvilágon semmi de semmi keresnivalója nincs a közéletben - Brüsszelben folytatja a családi tradíciót. Mindenkivel szövetkezik Magyarország ellen.

Gyurcsány kimászott a politikai süllyesztő legsötétebb bugyrából, és a baloldal globalisták vezetőjének szerepében szombaton évet értékelt, és bejelentette, hogy "új köztársaságért" küzdenek!  Ebben a nagy küzdelemben hű szövetségesre talált a Jobbikban.

(Címlapfotó: Gyurcsányné Dobrev Klára. Forrás internet.)