Csongor napja van. | 2024.04.16

Veres Pál polgármester és Velünk a Város koalíció a Miskolci Állatkert vezetésére is alkalmatlan

2020-09-15 03:34:15

Korábban beszámoltunk arról, hogy Velünk a VárosHurrá!Miénk a város összeborulás a múlt pénteken egy sértődött, nyugdíjba küldött kormányzati tisztviselő zavaros szavaival próbálta igazolni a nem létező megfigyelési botrányt. Telefonon értük el a Fidesz-KDNP frakciószövetség miskolci szóvivőjét, aki cáfolta Bartha György és Szopkó Tibor állításait.

-Nem volt semmilyen titkos megfigyelés, a nyilvános helyen elhelyezett kamerák kizárólag a nyilvános közgyűlések pontos dokumentálását segítették - ismételte el Hollósy András szóvivője.

A Fidesz-KDNP miskolci frakciója közleményében rágalomnak minősítette a megfigyelési vádakat, amelyek arra jók, hogy eltereljék a figyelmet Miskolc tragikus helyzetéről.

A kiadott közleményből arra lehet következtetni, hogy Veres Pál polgármester és Velünk a Város koalíció a megyeszékhely vezetésére alkalmatlan, de még a Miskolci Állatkertet sem lehetne rájuk bízni, hiszen képtelenek két elszökött kengurut megtalálni. 

"A Velünk a Város frakciója immáron sokadszor bizonyította be, hogy Miskolc város vezetése és fejlesztése helyett fő tevékenységük az álomfejtés, a személyeskedés és a konkrétumok nélküli rágalmak lebegtetése lett. Ezeket visszautasítva, arra kérjük Veres Pál polgármester csapatát, hogy megalapozatlan kijelentéseket mellőzve, végre kezdjenek el dolgozni és vezetni ezt a várost!
Kezdjenek el végre dolgozni és nem másokra mutogatni, mert a miskolciak közel egy év városvezetői munkájukat látva a választási ígéretek megszegésén túl csak kátyúkat, dugókat, rendezetlen közlekedési viszonyokat, elherdált várfelújítást, radikális díjemeléseket, kevesebb rendészt, több önkívületi állapotban zaklató csoportot vesznek észre, köz- és létbizonytalanságot tapasztalnak és látnak. A jól fizető munkahelyek vonatkozásában pedig érdemes lenne először a saját házuk táján sepregetni, mert kreált pozíciókkal, 5-6 jogcímen kapott milliós fizetésekkel, korábban sosem létező szóvivőkkel, egyelőre még az elszökött kengurukat sem képesek megtalálni."

(Címlapfotó: Bennett kenguru. Forrás wikipédia.)