Auguszta napja van. | 2024.03.29

Drogkereskedő párosra csaptak le a rendőrök Budapesten

2020-07-24 13:26:00

Drogkereskedő párosra csaptak le a rendőrök Budapesten - közölte a police.hu-n pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

    A rendőrök többi között 175 ketaminos fiolát, 1,2 kilogramm amfetamint, 34 millió forintot, valamint drogterjesztéshez használt eszközöket foglaltak le két férfitól a Pest megyei és a budapesti rendőrök. A közösen kidolgozott és végrehajtott akció július 21-én volt.
    Az egyik férfit Pestszentlőrincen fogták el. A 37 éves M. István ellen érvényes elfogatóparancs volt hatályban, mert jogerősen kiszabott szabadságvesztését nem kezdte meg.
    Autójának, illetve lakhelyének átkutatása során több millió forintot, kábítószergyanús anyagokat, több tucat színes tablettát, felütéshez (hígításhoz), illetve kábítószer előállításához használt anyagokat, csomagolóanyagokat és 40 ketaminos fiolát foglaltak le.
    A pestszentlőrinci rajtaütéssel egy időben a gyanúsított társát is elfogták a rendőrök Kőbányán. A 43 éves R. Béla lakásának átkutatása során szintén több millió forintot, 135 darab ketaminos fiolát, digitális mérleget, simítózáras nejlontasakok tömegét, és 1,2 kilogramm, a gyorsteszt alapján amfetaminként azonosított anyagot foglaltak le.
    A két férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - áll a közleményben.

bták bpt