Andrea napja van. | 2024.04.18

A miskolciak kikérik maguknak, hogy ennyire nyilvánvalóan hülyének nézzék őket! (Frissítés)

2020-07-15 18:19:00

Közleményben kérte ki magának a gyanúsítgatást Miskolc Város vezetése a zsíros állásokba juttatott elvtársakat és családtagokat illetően. Mint írták: "A kiválasztás során sosem szempont a pályázó jelöltek saját, vagy hozzátartozóinak pártállása, ahogyan vallási vagy egyéb meggyőződése sem."

Korábban számos írásban beszámoltunk arról, hogy Miskolcon a tavaly októberi helyhatósági választásokat hazugságokkal megnyerő Velünk a város "Hurrá!"Miénk a város szivárványkoalíció, saját tulajdonaként kezeli a várost. Miközben a dolgozókat és a miskolci polgárokat sújtó, embertelen megszorításokat tartalmazó Bokros Veres-csomagot vezettek be - többek között a fizikai dolgozók amúgy sem nagy fizetésének a felét elvonták - addig Rokker Zsóti, Bartha elvtárs és társaik millió körüli, az önkormányzati cégeket vezető import elvtársak pedig több milliós havi juttatásokat tettek/tesznek el.

A megyeszékhely új neve: Miskolc Baloldali Betéti Társaság!

Veres Pál bábpolgármester háta mögött visszaszivárgott futottak még elvtársak, élükön dr.Mokrai Mihály és dr.Simon Gábor elvtársakkal, az önkormányzati cégeknél példátlan nagy tisztogatást végeztek. A leváltott vagy az elküldött vezetők helyére, a nagy pályáztatásból, véletlenül csak a baloldali szakértelmet sikerült kiválasztani!

A városháza kommunikációs osztálya felháborodott közleményben kérte ki a gyanúsítgatást, hogy a vezetők kiválasztása körül valami kommunista furfang lett volna.

  • Istenbizonyám kizárólag az objektív és pártatlan, részrehajlás nélkül választották ki Varga László feleségét osztályvezetőnek. Képzeljük el, széles-e Miskolcon pontosan nem volt más alkalmas jelölt, mint a kommunista országgyűlési képviselő felesége.
  • A baloldali pályáztatás csúcsa, Bartha György igazgatói koordinátor elvtárs objektív kiválasztása. Hány körös eljárásban, és micsoda kitételeknek kellett megfelelni, a MiskolcHolding Zrt-nél nagyon fontos, és a gyanú szerint Bartha Baloldali Szakértelem György elvtárs részére kreált sportállás betöltésére, amelyre csupán csak egy személy, Bartha György elvtárs felelt meg. Micsoda véletlen!

Volt időnk megtapasztalni a kommunista rafinériát. Egy apró igazságmorzsa, és ezzel próbálják elfedni a nagyon is tragikus helyzetet. Korábban megjelent írásainkban körvonalazódik a baloldali szakértelem, a baloldali pályáztatás, a baloldali objektív kiválasztás, és a családi szálak.

Miskolc Megyei Jogú Város vezetése a következő közleményt adta ki:

“Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal minden vezető állású munkavállalóját (főosztályvezetőjét, osztályvezetőjét, csoportvezetőjét), valamint  az ügyintézői munkaköröket betöltőket is egyaránt pályázati úton választja ki. A kiválasztás során sosem szempont a pályázó jelöltek saját, vagy hozzátartozóinak pártállása, ahogyan vallási vagy egyéb meggyőződése sem.
Veres Pál MMJV polgármestere megválasztása előtt és után is deklarálta, hogy mindenkivel együtt szeretne dolgozni, aki Miskolcért akar tenni. Veres Pál polgármester meggyőződésének megfelelően éppen ezért nem ismétlődött meg az a politikai tisztogatás, amely 2010-ben a teljes Önkormányzatot és a Polgármesteri Hivatalt a működésképtelenségig legyengítette. Így természetes, hogy az Önkormányzat és a Hivatal soraiban dolgoznak olyan – az előző városvezetés által kinevezett  – vezetők, köztisztviselők és munkavállalók is, akik az előző városvezetéshez köthető politikusok családtagjai, hozzátartozói.
Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal éppen ezért a leghatározottabban visszautasít minden ezzel ellentétes állítást, sejtetést, gyanúsítást, alaptalan rágalmazást, legyen szó bármelyik munkavállalójáról.”

Korábbi írásainkat a címre kattintva elolvashatja:

A miskolci Velünk a város frakció tagjainak önkormányzati megbízatásai

Havonta 260 - 900 ezer forint közötti juttatás a miskolci Velünk a város koalíció tagjainak

Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő feleségének is jutott állás a Miskolc Baloldali Betéti Társaságban

Új családi szál a Miskolc Balodali Betéti Társaságban