Gedeon napja van. | 2024.03.28

Pitiáner kommunista hazugságok 3.0 - sajtótájékoztatót tartott a Miskolc Baloldali Betéti Társaság

2020-07-11 00:23:39

Egyre szánalmasabbak a Miskolc Baloldali Betéti Társaság legifjabb, a családját pizzaevés közben lehallgató, és elvtársai prédájául vető Bazin Levente pénteki sajtótájékoztatói, amelynek "A pitiáner kommunista hazugságok 3.0" címet lehetne adni.

Bazin Levente rácsavarodott Alaxai Zoltán korábbi jegyzőre, és heti rendszerességgel próbálja sározni. Persze balgaság azt hinni, hogy a nevetséges rágalmak, ennek a nagyon szerény képességű fiatalembernek az agyából pattantak ki. Ezeket mások írják, és  Bazinnak csak a vásári kikiáltó bohóc szerepe jut.

A Velünk a Város "Hurrá"Miénk a város harácsolói kifogytak a hazugságokból, márcsak apró mocskolódásokra futja. A korábbi fantasztikus leleplezéseket bejelentő igazgatói koordinátor Bartha elvtársnak - aki maga sem a legélesebb kés a fiókban - ég az arca Bazin szerencsétlenkedése láttán.

Velünk a Város "Hurrá"Miénk a város szivárványkoalíció és a baloldali haveri kör egyetlen forintról nem mondott le, amikor a járvány idején, a Veres-csomag alapjánembertelen módon elvonták a városi alkalmazottak bérének felét, ötödét, tizedét! Míg a kemény fizikai munkát végző alkalmazottak jelentős része a megszorítások idején havonta 100 ezer forintot nem vitt haza, addig az importált elvtársak a több milliós fizetésük 90 %-át kapták meg.

Milyen baloldali hazugságokat takargatnak Alakszai sározásával?

Legelőször azt kezdték terjeszteni, hogy Alakszai Zoltán 4,5 kerülte meg a Földet a hivatali gépkocsijával. Persze azt már elfelejtették hozzátenni, hogy 3 év alatt gyűlt össze a 100 ezer km, ami 1 hónapra lebontva 2778 km, ami nem több, mint egy átlagos gépkocsihasználat.

Eközben!

Feltehetőleg Ignácz Dávid jegyző nem akarta elődje karbantartott, jó állapotban lévő hivatali autóját haszálni, ezért részére, és még valakinek, két darab, 30 millió forintba kerülő, Nissan Leaf elektromos autót vásároltak. Akkor vették a járgányokat, amikor a városi tulajdonú cégektől tömegesen rúgtak ki munkavállalókat, a fizikai dolgozók bérét 50 %-kal, az irodai dolgozók bérét 20%-kal, a vezetők bérét 10 %-kal vágták meg. Természetesen az importált elvtársak milliós nagyságú béréből 10 %-ot lecsippenteni inkább parasztvakítás, mint igazi elvonás. A milliós fizetést húzó, Dunakesziről a MiskolcHolding Zrt. élére importált Dukai ööö Zoltán a Miskolci Naplóban magyarázta az embertelen megszorításokat tartalmazó Veres-csomagot. (Ha kíváncsi rá, a linkre kattintva megnézheti a baloldali szakértelemmel készült nagyon tanulságos riportot.)

A Velünk a Város Hurrá!Miénk a város szivárványkoalíció jóváhagyta az önkormányzati vagyon - 20 emeletes toronyház, lánykolesz - elkótyavetyélését, ekkor Bazin Leventének azt írták le, hogy a városháza előtt, vásári komédiásként kiabálja ki, hogy Alakszai Zoltán 219 ezer Ft összegben, egy befektetői csoport vendéglátásának reprezentációs költségét tartalmazó számlát számolt el.

Eközben!

Az épületek áron aluli kiárusításával, Velünk a Város Miskolcnak, milliárdos nagyságrendű kárt okozott. Így működik a baloldali kommunikáció: durva személyeskedésekkel próbálják elfedni kártékony tevékenységüket. 

Amikor kiderült, hogy Velünk a Város Hurrá!Miénk a város szivárványkoalíció egyes tagjai családi vállalkozásként kezdenek Miskolcra tekinteni, feleséget, barátot, nevelt lányt, apukát és még kitudja milyen fokozatú rokonnak és a baloldali haverikörnek zsíros állásokat juttattak - külön kiemelve Bartha elvtárs igazgatói koordinátor sportállását - Bazin Levente azt kiabálta, hogy Alakszai Zoltán jegyzői évei alatt, 200 ezer forintot taxizott el.

Eközben!

Számolják ki, hogy havonta hány tíz vagy százmillió forintba kerül a miskolci polgároknak a Bazin család, Rokker Zsóti, Bartha igazgatói koordinátor elvtárs, a Simon család, a Varga család, a Révész család stb.. és a megszámlálhatatlan baloldali haverikör.

Közadatigénylésben fogjuk kikérni a jegyző és az import elvtársak eddigi gépkocsi elszámolásait és reprezentációs költségeit. Azonnal látható lesz, hogy hogyan születnek a baloldali mocskolódások, rágalmazások, amikor nyilvánosságra hozzuk, hogy az elmúlt 8 hónap alatt, mennyit költött utazásra és reprezentációra a Veres-csomag megszorításai alatt a mostani vezetés.