Gedeon napja van. | 2024.03.28

Velünk a város koalíció 3 lépésben nullázza le Miskolcot

2020-06-28 11:06:00

Egyre több miskolciban merül fel, aki a trójai faló Veres Pállal visszaszivárgott kommunistákra/jobbikosokra szavazott, hogy Miskolc lóvá tett része Veresékkel van, de Veres Pál és éhes csapata, miért nincs a várossal? Egyáltalán velük voltak-e valamikor is, vagy csak a szavazataikat csalták ki tőlük hamis ígéretekkel, hogy hozzáférjenek a húsosfazékhoz?

"Veres azt nyilatkozta, arra kaptak felhatalmazást a miskolciaktól, hogy a várost fejlődő pályára állítsák. Az elmúlt 8 és fél hónapban Miskolc egyre gyorsabban süllyed a lejtőn lefelé, a baloldali haverikör egy gyorsabban ível felfelé."

A természet örök és megkérdőjelezhetetlen törvénye: az anyag nem vész el, csak átalakul. Ez igaz a közvagyonra is. Egyik oldalról elvesznek, amit a másik oldalon tiszteletdíjként, igazgatói koordinátori fizetésként, további befektetői vagyongyarapodásként, tanácsadói juttatásként átadnak. Az adózó és dolgozó miskolci polgár fizet, mint a katonatiszt, a baloldali haveri kör meg valós munka nélkül, szemérmetlenül zsebre vágja a miskolciak pénzét.

A mostani közpénz átalakulás nyertesei részben megegyeznek a 2010 előtti miskolci közvagyon haszonélvezői körével. Talán sokan nem emlékeznek rá, de ezek a baloldali szerencselovagok tönkretettek mindent. Adósság hegyeket, fészekrakókat, óriási munkanélküliséget, szétesett gazdaságot hagytuk maguk mögött. Még utolsó lehetőségként felmarkolt irgalmatlanul nagy végkielégítéssel egy olyan városba távoztak, ahol a baloldal nyert, és ott kamatoztatták tovább drága pénzért briliáns tanácsadói képességeiket. A végeredmény sejthető.

2019-ben újra visszatértek Miskolcra, hogy méregdrága gazdasági tanácsaikkal fejlődő pályára állítsák a várost. Veresék az elmúlt hónapok alatt, Gyurcsány-Bajnai gazdaságfejlesztési módszereit - Bokros Lajos gyakorlati tapasztalataival fűszerezve - alkalmazták a város fejlődő pályára állításakor. Azonnal „átütő sikereket” értek el, és mára már 7-10 milliárd forint adósságot halmoztak fel. Ha nem sikerül orvosolni a bajokat, majd kifizetik a miskolci polgárok, vagy az állam. 

Veres Pál és csapata, Velünk a város"Hurrá!Miénk a város! 3 lépésben bevezetett baloldali gazdaságjavító intézkedésekkel próbálja a teljes csődöt elkerülni:

  • Első lépésként megszorításokat vezettek be. Tömeges elbocsátások, bércsökkentések, cafetéria, dolgozó juttatások megvonása, tömegközlekedés járatainak leépítése, a város egyéb működési költségeinek a befagyasztása, a villamos- és buszjegyek árának drasztikus felemelése. Várható a parkolási díjak és a városi szolgáltatások drasztikus megemelése. (Megjegyzés: a baloldali haveri körre nem vonatkoznak a bércsökkentések stb.) (Korábbi írásunk.)
  • Második lépésként 7 milliárdos gigahitel felvétele, amit a miskolciak ükunokái is fizetni fognak.
  • Harmadik lépésként "további befektetőket" keresnek, vagyis idul a haveri privatizáció, a közösségi vagyon fillérekért történő elherdálása. (Korábbi írásunk.)

Aztán következik az összeomlás, a baloldali haverikör felmarkolja a nagy zsét és távozik olyan városba, ahol a baloldal nyert, és jól megfizetik briliáns gazdasági tanácsaikat. Miskolc pedig olyan állapotba kerül, mint 2010-ben volt azzal kiegészülve, hogy fészekrakók helyett, Lyukóbánya költözhet a városba.

Korábbi írásunkat a címre kattintva olvashat el:

-"Stratégiaalkotási izébe" keveredtek Miskolc (tönkretevői) rendbeszedői! (Frissítve)

Veres Pál: Minket a város azzal bízott meg, hogy tegyük rendbe és állítsuk fejlődő pályára Miskolcot! (Frissítve)