Andrea napja van. | 2024.04.18

Eladó fél Miskolc! Visszajöttek azok a boldog, megszorításokkal teli gyurcsányi-idők!

2020-06-25 07:11:28

Deja vu érzés a reggeli hírek nézése, hallgatása. Emelik a parkolási díjakat Budapesten. 800 Ft egy óra parkolási díj az Erzsébetvárosban. Romlott alapanyagból készítik a közétkeztetési ételeket Pikó András vezette kerületben. Nincs pénz a Lánchíd felújítására. Tömeges elbocsátások Miskolcon. Bércsökkentések Miskolcon. Ritkítják a helyi járatokat Miskolcon. Eladó a 20 emeletes toronyház és a lánykolesz épülete Miskolcon.

A nem teljes felsorolásban az a közös, hogy ezeket a településeket, kerületeket baloldaliak vezetik. A választások óta eltelt 8 és fél hónap alatt, hihetetlen mélységbe zuhantak ezek a városok. A posztkommunista vezetés a polgárokat nap, mint nap megszorításokkal sújtja azon a címen, hogy nincs pénz, ugyanakkor a haverokkal gátlástalan módon szipolyozzák a közöst. Az elmúlt években bárhol sikerült a baloldalnak választást nyerni, abban a pillanatban odasereglett egy jól körülírható, többnyire tanácsadóknak nevezett ingyenélő baloldali haveri kör.

Pár hete röppent fel a hír, hogy fél Miskolc eladó. Felhördültek a Velünk a város Hurrá miénk a város" frakció támogatói, és álhírnek minősítették a város kiárusításáról keringő híreket. Már látható módon, komoly repedések jelentek meg a rózsaszínhabos, cukormázas, tükröcskékkel díszített, MSZP-DK-Jobbik szívekből álló "óriás miskolci városszív(áson)". 

Nagy csalódás lehetett azoknak a miskolci polgároknak, akik bedőltek a fake news propagandának, és most szembesültek a valósággal: ELADÓ MISKOLC! Egymás után jelennek meg az értékes ingatlanokat, bagóért kínált hirdetések. Eladó a 20 emeletes toronyház, eladó a leánykollégium. Nemsokára megjelenhetnek az értékes belvárosi ingatlanok értékesítéséről szóló hirdetések. A döbbenet akkor fog igazán kiülni a miskolciak arcára, amikor majd arról olvashatnak, eladó a polgármesteri hivatal épülete, és kiderül számukra, a "városszíve" nem más, mint egy óriási nagy szív(ás)! 

https://ingatlan.com/miskolc/elado+iroda/egyeb-iroda/31548201

https://ingatlan.com/miskolc/elado+intezmeny/iskola/31548271